Aarhus University Seal / Aarhus Universitets segl

Mød Lundbeckfonden på Health

Alle Health-forskere med interesse for fondsansøgninger er velkomne, når Lundbeckfonden den 15. december 2021 inviterer til informationsmøde. På mødet fortæller fonden bl.a. om den aktuelle finansieringsstrategi, ansøgningsprocesser og programmer, ligesom der vil være tid til spørgsmål fra deltagerne. Mødet er grundet coronasituationen flyttet online. Link til Zoom findes i artiklen her og kalenderopslag.

30.11.2021 | Vibe Bregendahl Noordeloos

Kom til informationsmøde og bliv klogere på den gode fondsansøgning til Lundbeckfonden.

Er du i tvivl om, hvad der skal til, for at din fondsansøgning slipper gennem nåleøjet hos Lundbeckfonden, er der nu hjælp at hente. Den 15. december gæster fonden nemlig Health, hvor alle interesserede Health-forskere får lejlighed til at stille spørgsmål til dem, der sidder på den anden side af bordet og vurderer, hvem der kan eller ikke kan komme i betragtning til en bevilling.

Lundbeckfonden vil desuden præsentere de to nye initiativer ”Lundbeck Foundation Clinical Postdocs” og ”The Lundbeck Foundation Investigators Network (LFIN)” på mødet.

Informationsmødet, som foregår den 15. december 2021 kl. 14-15 er relevant for såvel yngre som senior forskere – fra postdocs til professorer.

Uddeler en halv milliard årligt

Hvert år uddeler Lundbeckfonden 500 millioner kroner til dansk forskning, primært indenfor biomedicinsk forskning og sundhedsforskning med særligt fokus på hjerneforskning. På fondens hjemmeside er det muligt at se aktuelle og kommende bevillingsområder.

Tid og sted

For mere information om mødet kontakt

Aisha Rafique
AU Research Support and External Relations
Telefon: 0045 2942 5854
E-mail: rafique@au.dk

Arrangement, Forskning, Ph.d.-studerende, Health, Health, Administration (Faglighed), Videnskabelig medarbejder, Offentligheden/Pressen