Aarhus University Seal / Aarhus Universitets segl

Nu kan du ansøge om lønforhøjelse

Fra 8. februar – 1. marts 2017 kan du søge om lønforhøjelse på baggrund af dine præstationer i perioden fra 1. april 2016 – 31. marts 2017.

07.02.2017 | Signe Opstrup

Foto: Colourbox

Ønsker du at søge om en lønforhøjelse, skal du sende din ansøgning inden 1. marts 2017. I skemaet skal du beskrive de præstationer og opnåede kompetencer, som du mener, skal indgå i forhandlingen af en lønforhøjelse til dig.

Du kan søge om kvalifikationstillæg, funktionstillæg og engangsvederlag. Læs mere om de enkelte tillæg. Nogle medarbejdere har også mulighed for at søge om oprykning i en højere løngruppe. Se mere i ansøgningsskema til TAP-medarbejdere.  

Hvem forhandler min løn?

Når du har sendt din ansøgning, vil din tillidsrepræsentant sætte sig ved forhandlingsbordet sammen med din leder og drøfte mulighederne. Du får besked om udfaldet, så snart parterne er blevet enige på hele dit institut/center, vicedirektørområde eller administrationscenter.
Nogle medarbejdere har mulighed for at forhandle selv. Dette er bestemt i overenskomsterne. Det gælder f.eks. special- og chefkonsulenter og journalister.

Forhandlingsbudget

Lønforhandlingsbudgettet for perioden 1. april 2016 – 31. marts 2017 er fastsat til 0,6 % af de regnskabsførte lønressourcer i 2016.

Udbetaling

Udbetalingen af aftalte lønforhøjelser sker i juni/juli 2017.

Yderligere oplysninger

Administrativt, Administration (Faglighed), Alle grupper, Alle AU-enheder, Aarhus Universitet