Aarhus University Seal / Aarhus Universitets segl

Nu kan du ansøge om lønforhøjelse

Fra 8. – 28. februar 2016 kan du søge om lønforhøjelse på baggrund af dine præstationer i perioden fra 1. april 2015 – 31. marts 2016.

08.02.2016 | Signe Opstrup

Foto: Colourbox

Ønsker du at søge om en lønforhøjelse, skal du sende et ansøgningsskema til din tillidsrepræsentant. I skemaet skal du beskrive de udførte præstationer og opnåede kompetencer, som du mener, der berettiger dig til en lønforhøjelse.

De tillæg, du kan forhandle om er kvalifikationstillæg, funktionstillæg og engangsvederlag. Du kan læse mere om de enkelte tillæg her.

Hvem forhandler min løn?

Når du har sendt din ansøgning, vil din tillidsrepræsentant sætte sig ved forhandlingsbordet sammen med din leder og drøfte mulighederne. Du får besked om udfaldet, så snart parterne er blevet enige på hele dit institut/center, vicedirektørområde eller administrationscenter.

Nogle medarbejdere har mulighed for at forhandle selv - det gælder special- og chefkonsulenter, professorer, journalister og chefer i lederstillinger. Dette er bestemt i overenskomsterne.

Forhandlingsbudget

Lønforhandlingsbudgettet for perioden 1. april 2015-31. marts 2016 er fastsat til 0,4 % til lønforbedringer og 0,2 % til engangsvederlag.

Udbetaling af lønforhøjelser

Udbetalingen af aftalte lønforhøjelser sker i juni/juli 2016. Se den samlede tidsramme for lønforhandling 2016 (pdf).

Yderligere oplysninger

Administrativt, Administration (Faglighed), Alle grupper, Alle AU-enheder, Aarhus Universitet, Administrativt