Aarhus University Seal / Aarhus Universitets segl

Nu kan du registrere undervisning og vejledning i Pure

En ny funktion i Pure skal synliggøre undervisning og vejledning på lige fod med f.eks. publikationer.

01.03.2021 | Ida Hammerich Nielson

I Pure vil AU-ansatte fra 1. marts møde en ny funktion. Indholdstypen ”Undervisning og vejledning” vil som noget nyt være at finde i oversigten over indholdstyper. Med et klik på knappen ”Ny” kan du nu registrere dine undervisnings- og vejledningsaktiviteter.

Specialkonsulent Camilla Dissing fra AU Pure ser flere fordele ved den nye funktion i Pure:

”Muligheden for at registrere undervisning og vejledning i Pure er med til at skabe et mere fuldendt billede af en medarbejders akademiske virke på Aarhus Universitet. Desuden får faggrupper, der ikke har stor tradition for fokus på publicering, større mulighed for at synliggøre deres arbejde på AU,” siger hun.

Der er store fordele ved at benytte dette tilbud og begynde registreringen nu. Dine undervisningsaktiviteter vil indgå i rapporter og tælle med i statistikker, og ved at registrere dine undervisningsaktiviteter nu, er du på forkant og undgår et registreringsefterslæb, hvis din organisation senere kræver, at du registrerer din undervisning.

Der går dog lidt tid endnu, før dine undervisnings- og vejledningsaktiviteter kan vises på din personlige AU hjemmeside på lige fod med det øvrige indhold du har i Pure. Den nuværende portalløsning skal ændres først. Indtil da, kan du vise dine undervisnings- og vejledningsaktiviteter ved hjælp af dit CV i Pure.

Find mere information og vejledning på Pure-hjemmesiden. Øvrige spørgsmål vedrørende brug af indholdstypen Undervisning og vejledning kan du sende til AU Pure Supporten på pure@au.dk.

Administrativt, Alle grupper, Alle AU-enheder, Aarhus Universitet, Forskning, Ekstern målgruppe