Aarhus University Seal / Aarhus Universitets segl

Nu kommer fotografen til dig

Universitetets fotograf kommer i løbet af efteråret rundt på Healths forskellige lokationer og tager portrætfotos af medarbejderne. Book en tid og få også hjælp til at opdatere kontaktinformationerne på din PURE-profil.

22.08.2017 | Sabina Bjerre Hansen

Det bliver fotograf Lars Kruse (billedet) og fotografelev Melissa Yildirim, der står bag kameraet, når Healths  medarbejdere skal fotograferes de kommende måneder. Foto: Privat.

Det bliver fotograf Lars Kruse (billedet) og fotografelev Melissa Yildirim, der står bag kameraet, når Healths medarbejdere skal fotograferes de kommende måneder. Foto: Privat.

Hvis dit foto i PURE trænger til en udskiftning, og dine kontaktoplysninger er forældede, er det nu, du skal spidse ører. I løbet af efteråret kan du nemlig få taget et nyt portrætfoto – næsten uden at forlade kontoret. Samtidig står et forstærket hold af persondataredaktører klar til at hjælpe dig, hvis dine kontaktoplysninger skal opdateres.

Bestil tid til fotografering
Fotografen kommer rundt til de fleste af Healths adresser, og du kan booke en tid allerede nu. Første institut foran linsen bliver Institut for Odontologi og Oral Sundhed den 27. september. Herefter følger de øvrige institutter i løbet af oktober og frem til medio november.

Sidste frist for tilmelding til fotografering er tre dage før pågældende arrangement. Fyld gerne op med tilmeldinger fra en ende af, så vi undgår huller i programmet.

Når du er tilmeldt fotografering, er det vigtigt, at du kort før den aftalte tid tjekker oversigten på Healths medarbejderside for detaljer om sted, dvs. bygning og lokale.

Kontakt din persondataredaktør
Hvis stamdata (titel, enhed og kontaktoplysninger) på din PURE-profil er mangelfulde eller forældede, kan du kontakte din lokale persondataredaktør, som kan hjælpe dig med at taste nye oplysninger ind i systemet. Er du i tvivl om, hvem din persondataredaktør er, kan du spørge i dit sekretariat. Alternativt er du velkommen til at kontakte kommunikationsafdelingens webfolk på mail: health.webredaktion@au.dk. De hjælper også gerne med at få rettet dine stamdata.

Har du spørgsmål til tilbuddet om lokal fotografering eller redigering af kontaktoplysninger, kan du kontakte health.webredaktion@au.dk


Hvorfor skal vi opdatere?
PURE-profilerne er fakultetets, institutternes og den enkelte medarbejders ansigt både udadtil og indadtil. Derfor er det vigtigt, at PURE-profilerne er up to date, og at de har et ensartet og genkendeligt udtryk.

Læs mere om fakultetets fokus på bedre PURE-profiler i artiklen Er din PURE-profil opdateret?


Har du spørgsmål eller brug for hjælp til PURE, kan du kontakte PURE-supporten

Læs mere om redigering af persondata på AU’s medarbejderside

Administrativt, Administration (Faglighed), Ph.d.-studerende, Graduate School of Health, Health, Teknisk/administrativ medarbejder, Institut for Biomedicin, Videnskabelig medarbejder, Institut for Folkesundhed, Institut for Klinisk Medicin