Aarhus University Seal / Aarhus Universitets segl

Ny AU i tal offentliggjort

AU i tal er et brugervenligt opslagsværk, hvori du kan få et overblik over de væsentligste nøgletal fra 2017 og 5 år tilbage.

05.07.2018 | Louise Asmund-Hjorth

Hvor mange indskrevne ph.d.-studerende havde Aarhus Universitet i 2017? Hvor mange kvinder, var der ansat som Adjunkter på Health sidste år? Og hvor mange m³ vand brugte AU i 2017? Svar på spørgsmål som disse finder du i AU i tal 2017, som nu er tilgængelig på au.dk.

AU i tal præsenterer væsentlige nøgletal for Aarhus Universitet i året inden for forskning, uddannelse, talentudvikling, videnudveksling, personale, økonomi og bygninger. Oplysningerne er primært til intern brug, men indgår også i årsrapportens målopfølgning samt i indberetninger til ministerier og i Danske Universiteters statistikberedskab.

Hvert år, umiddelbart efter nytår, går Økonomi og Bygninger i gang med at indsamle årets nøgletal fra de forskellige enheder. Efter årsrapportens godkendelse i bestyrelsen ultimo april er samtlige tal i hus, og publiceringsarbejdet kan begynde. AU i tal findes både på dansk og engelsk og kan downloades som pdf. Som noget nyt kan du i år også tilgå tabellerne enkeltvis som excel-filer (kun på dansk), du kan arbejde videre i.

Administrativt, Administration (Faglighed), Alle grupper, Alle AU-enheder, Aarhus Universitet