Aarhus University Seal / Aarhus Universitets segl

Ny medlemsportal i luften

Sidste sommer blev Aarhus Universitets alumneportal relanceret på alumner.au.dk med en samlet oversigt over nyheder, arrangementer og tilbud, der er relevante for alumner. Nu er indholdet blevet suppleret med en medlemsportal, hvor du kan opdatere din profil og finde og kontakte andre alumner.

11.01.2016 | AU Alumni

På den nye medlemsportal finder du bl.a. et alumne-verdenskort, der viser alumner bosat uden for Danmarks grænser

Der er allerede over 25.000 alumner, studerende og medarbejdere fra Aarhus Universitet, der har en profil på den nye medlemsportal, for vi har overflyttet alle profiler fra den gamle portal gerda.au.dk, som lukkede i efteråret.

Gennemse og opdater din profil
På den nye medlemsportal kan du i din profil se oplysninger, vi har registreret om dig. Du kan rette i oplysningerne og tilføje supplerende oplysninger, ligesom du også kan se, hvilke oplysninger der er synlige for andre medlemmer.

Vi opfordrer dig til at tilføje et profilbillede og oplysninger om dit nuværende job. Hvis du har en profil på LinkedIn, kan du let gøre det ved at klikke på ”Synkroniser med LinkedIn”, når du er logget på.

Du kan også opdatere, hvilke henvendelser fra os, du er interesseret i – nyhedsbreve, invitationer til arrangementer og efter- og videreuddannelsestilbud.

I din profil er der også en oversigt over dine uddannelser fra Aarhus Universitet. Oplysningerne kommer fra vores studieadministrative system, og du kan ikke selv rette i dem, men hvis der er fejl eller mangler, er du velkommen til at kontakte os, så vi kan opdatere oplysningerne.

Find og kontakt andre medlemmer
I din profil viser vi en liste over andre medlemmer, der har læst på samme uddannelse(r) som dig og er begyndt samtidig med dig, så der burde være nogle kendte navne.

Ellers kan du også bruge medlemssøgningen til at få vist en oversigt over alle medlemmer. Her kan du søge på navne eller bruge søgefiltre til at afgrænse din søgning til f.eks. personer med bestemte uddannelser, nationaliteter mv.

På en særlig side kan du også se et alumne-verdenskort, der viser alumner bosat uden for Danmarks grænser. Idéen er at gøre det let for f.eks. studerende, der skal på udveksling, at finde og kontakte en alumne, der kan give indsigt i de lokale forhold, og som måske er interesseret i at mødes over en kop kaffe. Men også alumner kan have glæde af lokale kontakter i forbindelse med udlandsophold, udstationering mv.

Log på medlemsportalen inden 15/2 og vind bogen "50 opfindelser"
Vi håber, du vil logge på og tage godt imod vores nye medlemsportal. Hvis du gør det inden 15/2, deltager du automatisk i lodtrækningen om en bogpræmie fra Aarhus Universitetsforlag: ”50 opfindelser – Højdepunkter i teknologien”.

Læs mere om bogen her

Log på medlemsportalen her

Du kan logge på via NemID, og hvis du tidligere har opdateret din profil med oplysninger fra LinkedIn, kan du også logge på via LinkedIn.

Studerende og medarbejdere kan desuden logge på via WAYF.

Samarbejde, Alumne, Ekstern målgruppe, Aarhus Universitet