Aarhus University Seal / Aarhus Universitets segl

Ny tjekliste: Sådan undgår du at blive en trussel mod informationssikkerheden

Ny tjekliste gør det nemmere for universitetets ansatte at få et overblik over, hvad vi hver især skal gøre for at beskytte vores data. Mange sikkerhedsbrud sker på grund af fejl og manglende viden blandt ansatte.

27.05.2019 | Malene Hjulmand Bundgaard

Foto: Unsplash

Tjeklisten er et redskab, som du kan bruge til at sikre, at den information, som du arbejder med, bliver behandlet sikkerhedsmæssigt korrekt. Tjeklisten dækker de vigtigste emner i AU’s informationssikkerhedspolitik.

Du finder tjeklisten her.

Du kan hjælpe med at reducere risikoen for, at AU bliver ramt af fx et hackerangreb eller en computervirus ved at bruge lidt tid på at sætte dig ind i AU’s informationssikkerhedspolitik.

Det er vigtigt, at vi alle beskytter vores værdifulde data mod virus, hackerangreb, spionage og andre sikkerhedstrusler. Informationssikkerhed kræver i høj grad, at IT-sikkerheden er på plads, men IT-sikkerhed kan ikke sikre informationer alene. Det handler i lige så høj grad om, hvordan vi agerer, når vi arbejder med informationer.

Hvis du har spørgsmål angående informationssikkerhed, eller har du bemærket et brud på informationssikkerheden på AU, skal du kontakte din lokale IT-support eller informationssikkerhedsafdelingen. Find kontaktinformation. 

Administrativt, Administration (Faglighed), Alle grupper, Alle AU-enheder, Aarhus Universitet, Teknisk/administrativ medarbejder, Health, Videnskabelig medarbejder