Aarhus University Seal / Aarhus Universitets segl

Ny VD for AU HR er Anne Lindholm Behnk

Anne Lindholm Behnk er valgt som ny vicedirektør for AU HR. Hun tiltræder 1. november.

29.10.2015 | Signe Opstrup

1. november tiltræder Anne Lindholm Behnk stillingen som vicedirektør. Privat er Anne gift med Peter, og sammen har de to børn.

Et enigt ansættelsesudvalg med rektor og fungerende universitetsdirektør Brian Bech Nielsen i spidsen har peget på Anne Lindholm Behnk som ny vicedirektør for AU HR. Der var 29 ansøgere til stillingen.

”Anne Lindholm Behnk er yderst kompetent og engageret. Hun har den rette profil fagligt som menneskeligt til at varetage vicedirektørstillingen på området, og jeg ser meget frem til samarbejdet med Anne,” siger Brian Bech Nielsen.  

Anne Lindholm Behnk har mere end 20 års erfaring med HR fra bl.a. LEGO og Arla, 15 års erfaring med ledelse, og en kandidatgrad i Human Resource Management fra CBS. Hun har været funktionschef i enheden for Organisationsudvikling og Arbejdsmiljø i AU HR, og siden 1. august har hun været konstitueret i vicedirektørstillingen.

Erfaringerne herfra tager den nye vicedirektør med sig i sit kommende arbejde.

”Aarhus Universitet er en rigtig god arbejdsplads, og jeg synes, at vi har mulighed for at blive endnu bedre. Der er nogle strukturelle og kulturelle greb, som vi sammen kan anvende for at lykkes med universitetets kerneopgaver,” siger Anne Lindholm Behnk.  

”HR kan bidrage til den vigtige balance mellem mål, opgaver, ressourcer, organisering og mennesker i hver enhed og på tværs af AU, så vi både trives og præsterer,” siger hun og fortæller, at AU HR's opgave er at bidrage med sikker drift og efterspurgte og relevante HR-ydelser.

Anne Lindholm Behnk får ansvaret for medarbejderne i HR-området i fællesadministrationen og for samarbejdet med HR-partnere og HR-supportere i de administrative centre.

 

 

Administrativt, Alle grupper, Alle AU-enheder, Aarhus Universitet, Navnenyt, Administrativt