Aarhus University Seal / Aarhus Universitets segl

Nye fælles studierum står (næsten) klar

Studerende på både IO og SKT har efterspurgt mere plads til studie- og gruppearbejde. To nye lokaler er ved at blive indrettet til formålet og står næsten klar, så eleverne meget snart kan rykke ind på kryds og tværs.

18.03.2016 | Lise Wendel Eriksen

To nye fælles studierum er på vej til de studerende

Håndværkerne har haft travlt de sidste par uger. Et tidligere kontor på tredje sal i SKT-bygningen er ryddet, og de individuelle studiebåse i parterre-etagen hos tandlægerne er fjernet. I stedet er der gjort plads til samarbejde i nye, moderne studierum.

”Vi ved, at der har været efterspørgsel på især grupperum i begge uddannelsesenheder. Fusionen har været en kærkommen anledning til at finde ud, hvordan vi sammen kan imødekomme et fælles ønske fra vores studerende”, fortæller sekretariatsleder fra SKT, Kirsten Sender.

De nye studielokaler, der kun er til studerende, finder man i bygning 1614, lokale 375 og i bygning 1611, lokale 023. Der mangler stadig at blive trukket et par kabler, få de sidste håndværkere ud og få de nye møbler ind.

De studerende er indretningskonsulenter

Det har ligget IO og SKT på sinde, at de nye lokaler matcher de studerendes behov. Derfor er studerende fra begge uddannelsesenheder blevet inddraget i arbejdet med at indrette studierummene. Store borde med plads til gruppearbejde, telefon og adgang til journalsystemet er blot nogle af de studerendes ønsker, som bliver forsøgt efterlevet.

”De nye studierum er faktisk et af de første konkrete resultater af fusionen. Etableringen af studierummene er et fælles projekt, og alle vores studerende på hele instituttet må bruge dem. Det håber vi, de gør – og meget gerne på kryds og tværs”, siger Kirsten Sender.


Yderligere information

Kirsten Sender, sekretariatsleder
Aarhus Universitet, Skolen for Klinikassistenter, Tandplejere og Kliniske Tandteknikere
Tlf: 87 16 76 69
ksender@ohcare.au.dk

Samarbejde, Videnskabelig medarbejder, Institut for Odontologi, Health, Politik og strategi, Teknisk/administrativ medarbejder, Administrativt, Uddannelse