Aarhus University Seal / Aarhus Universitets segl

Nye konstituerede ledere til mund- og tandfaglige enheder ved Health

1. august er skiftedag i ledelseslaget ved Institut for Odontologi og på Skolen for Klinikassistenter, Tandplejere og Kliniske Tandteknikere (SKT).

26.06.2015 | Henriette Stevnhøj

Studieleder og viceinstitutleder Eva Karring er konstitueret som leder af Institut for Odontologi ved Aarhus Universitet fra den 1. august 2015.

Eva Karring (58 år) er cand.odont. og ph.d. fra Tandlægeskolen ved Aarhus Universitet. Hun har været knyttet til Aarhus Universitet siden 1983 som klinisk lærer, afdelingstandlæge og ekstern lektor. Sideløbende har hun arbejdet i privat praksis og var i halvfemserne medlem af Århus Amtsråd for Socialdemokraterne. I 2009 blev Eva Karring studielektor og studieleder på fuld tid ved Tandlægeskolen og har arbejdet med udvikling af uddannelse og undervisning. Hun har desuden taget vare på flere ledelseshverv som konstitueret sektionsleder ved Sektion for Ortodonti og viceinstitutleder for uddannelse. Eva Karring overtager posten efter institutleder Ellen Frandsen Lau.

Viceskoleleder Anne B. Christensen er konstitueret som skoleleder af SKT ved Aarhus Universitet fra 1. august 2015.

Anne B. Christensen (63 år) er tandlæge fra Tandlægeskolen ved Aarhus Universitet i 1978 og Master i Sundhedsantropologi i 2005. Sideløbende er hun efteruddannet i coaching på både gruppe- og individuelt niveau. Anne B. Christensen var tandlæge i Aarhus Kommunes tandpleje i en lang årrække, før hun kom til SKT, hvor hun indtil nu har været viceskoleleder. Ved siden af ledelsesgerningen tager hun vare på undervisning og vejledning. Hun er desuden tilknyttet SKT’s kursusvirksomhed, hvor hun underviser i anerkendende kommunikation og sundhedsfremme. 

Anne B. Christensen overtager stillingen som konstitueret efter sektorleder Caroline Hørsted.

Kontakt:

Viceskoleleder Anne B. Christensen
D: 87 16 82 73, M: 22 17 06 41
E-mail: achristensen@ohcare.au.dk

Studieleder og viceinstitutleder Eva Karring
D: 87 16 80 85  
E-mail: karring@odontologi.au.dk

Navnenyt, Videnskabelig medarbejder, Health, Health, Teknisk/administrativ medarbejder, Offentligheden/Pressen