Aarhus University Seal / Aarhus Universitets segl

Nye phd.’er og doktorer får deres egen fest

At blive tildelt en akademisk grad skal ikke længere forbigås i stilhed. Health vil fremover fejre ph.d.’er og doktorer ved to årlige ceremonier.

03.01.2017 | Henriette Stevnhøj

Nye ph.d.'er og doktorer fra Health får fremover deres egen dimissionsfest i Aulaen. Arkivfoto: Maria Randima/AU.

Nye ph.d.'er og doktorer fra Health får fremover deres egen dimissionsfest i Aulaen. Arkivfoto: Maria Randima/AU.

Det er en stor begivenhed at få en ph.d.-grad eller en doktorgrad. Det understreger Health nu ved at tildele de nyslåede ph.d.’er og doktorer deres egen afslutningsfest, som skal holdes to gange årligt - i maj og november. På programmet er uddeling af beviser for graderne, festtaler, musikalske indslag og en reception.

Desuden vil JCD Prize, også kendt som vejlederprisen, blive uddelt ved samme lejlighed. Den er tidligere blevet uddelt ved aftenfesten efter PhD Day.

Den første afslutningsfest finder sted den 31. maj 2017 og inkluderer doktorer, der har modtaget deres grad i perioden juni 2016 – 15. maj 2017, og ph.d.’er, som har modtaget deres grad i perioden 1. december 2016 – 15. maj 2017.

Alle deltagere til ceremonien i maj får en invitation i marts. Her vil det også fremgå, at der er mulighed for at invitere to gæster med til festligheden. Og deltagerne behøver ikke at reservere den ene af pladserne til deres vejleder. Han eller hun er i forvejen på gæstelisten.

Læs mere om den nye ceremoni på forskeruddannelsens hjemmeside. Informationerne findes alene på engelsk. 

 

 

 

 

Arrangement, Sundhed og sygdom, Ph.d.-studerende, Graduate School of Health, Health, Videnskabelig medarbejder, Health, Teknisk/administrativ medarbejder