Aarhus University Seal / Aarhus Universitets segl

Nyhedsbrev 9 fra Institutlederen

Kære alle! FUSION Besættelse af posterne i den nye institutledelse: Fra august kommer institutledelsen på IOOS til at bestå af fem medlemmer; ud over mig som institutleder bliver det en viceinstitutleder for uddannelse, en viceinstitutleder for forskning og talent, en institutsekretariatsleder og en klinikleder, som er en nyoprettet stilling.

17.05.2017 | Siri Beier Jensen

Mandag d. 1. maj var der ansøgningsfrist til stillingerne som institutsekretariatsleder og klinikleder, samt deadline for interessetilkendegivelse til viceinstitutlederfunktionerne. Nu går ansættelsesprocessen, samtalerne og udpegelsesprocessen videre, indtil vi har fundet personerne til at varetage posterne i institutledelsen. Den nye institutledelse træder efter planen i kraft og afløser interimledelsen fra 1. august 2017.

Processen og tidshorisonten er beskrevet og ligger på hjemmesiden, hvor også ansættelsesudvalgene til de to TAP (teknisk administrativt personale)-stillinger kan ses: dent.medarbejdere.au.dk Organisationsdiagram ligger nu på hjemmesiden Den nye IOOS organisationsstruktur blev præsenteret på vores fælles videndelingsmøde i begyndelsen af april. Organisationsdiagrammet, som blev vist på mødet, ligger nu tilgængelig på IOOS-medarbejdersiden og kan findes her: dent.medarbejdere.au.dk/organisation/ Det er foreløbigt kun til internt brug her i huset. Giver organiseringen anledning til spørgsmål, så kontakt nærmeste leder eller mig. ---------------------------------------------------------------------------------------------------------
NYT OM NAVNE
Priser til Oral Radiologi i Taiwan Stort tillykke til adjunkt Rubens Spin-Neto og ph.d.-studerende Casper Kruse begge fra Sektion for Oral Radiologi. De har vundet hhv. 1 og 3. prisen for bedste videnskabelige præsentation for unge forskere under den internationale radiologikongres i Taiwan. Med 1. prisen følger også 5.500 dollars og med 3. prisen 1.500 dollars. Det er tredje gang, at Rubens Spin-Neto vinder og femte år i træk, at sektionen får priser med hjem fra kongressen.

Aflivning af tandfaglige myter i pressen: Det sker jævnligt, at vi får henvendelser fra journalister, som har brug for en ekspert inden for det tandfaglige område. BT ringede i uge 17, hvor lektor Ellen Frandsen Lau beredvilligt stillede op og aflivede myter om tandbørster på badeværelset. Resultatet kan ses her: www.bt.dk/dig-og-din-mund/kender-du-det-gamle-husmoderraad-om-tandboersten-nu-afviser-ekspert-det Det er en stor styrke for instituttet og en cementering af vores position, at vi bliver kontaktet af medierne og brugt i kraft af vores faglige ekspertise. Det er en god måde at få vores ekspertviden bragt i spil på en håndgribelig måde i samfundet og hos den brede offentlighed. Så tak fordi I stiller op!

Rigtig god weekend!

Siri

Administrativt, Administration (Faglighed), Teknisk/administrativ medarbejder, IOOS, IOOS, Navnenyt, Forskning, Videnskabelig medarbejder, Institut for Odontologi, SKT