Aarhus University Seal / Aarhus Universitets segl

Nyt kursus i ledelse på AU

Nyoprettet kursus giver indblik i grundlæggende lederkompetencer – målrettet ledelse på AU. Kurset henvender sig både til nye og mere erfarne, selvlærte ledere i såvel forskningsmiljøerne som i administrationen.

05.07.2018 | Signe Opstrup

Det nye kursustilbud er det første af sin slags på Aarhus Universitet og retter sig mod ledere, der gerne vil introduceres nærmere til lederrollen både teoretisk og praktisk.

Det nyoprettede kursus giver deltagerne et overblik over centrale ledelsesværktøjer samt en forståelse af den organisatoriske sammenhæng, AU-ledere indgår i. Konkret vil der være fokus på forskellige ledelsesopgaver, fx personaleledelse, strategisk ledelse, administrativ ledelse og faglig ledelse.

Målet med kurset er at styrke det daglige ledelsesarbejde på Aarhus Universitet. Universitetsledelsen har ønsket at opprioritere ledelsesudvikling og håber, at både nye og mere erfarne ledere vil overveje, om kurset her kunne være interessant for dem.

”Mange ledere på universitetet er selvlærte. Inklusiv mig selv. Man kan godt udvikle ledelseskompetence gennem det daglige arbejde som leder – men man kan også skyde genvej og blive opdateret ved at tage ledelseskurser som dette. God ledelse er helt afgørende for medarbejderne og for organisationen.  Derfor vil jeg opfordre både nye og erfarne ledere til at tilmelde sig”, siger rektor Brian Bech Nielsen.

Praktiske oplysninger

  • Det er gratis at deltage. 
  • Kurset varer 3 dage og strækker sig over 6-8 uger.
  • Første kursushold begynder 13. september og andet kursushold 8. november. Tilmeldingsfrist er 3 uger før kursusstart.

Vil du vide mere?

Har du spørgsmål til kurset, er du velkommen til at kontakte AU HR, udviklingskonsulent, Karina Grost, på mobil: 21 34 55 99 eller sende en mail til kgro@au.dk.

Læs mere om kurset og tilmeld dig her.

Administrativt, Administration (Faglighed), Alle grupper, Alle AU-enheder, Aarhus Universitet