Aarhus University Seal / Aarhus Universitets segl

Nyt kursustilbud: God forvaltning på AU

I foråret 2018 udbyder AU kurser i god forvaltning i både Aarhus og Emdrup. Kurset henvender sig til alle administrative medarbejdere, der arbejder med konkret sagsbehandling i forhold til bl.a. studerende og personale. Men i høj grad også medarbejdere, der har kontakt til samarbejdspartnere uden for AU.

23.03.2018 | Malene Hjulmand Bundgaard

Foto: Unsplash

Hvilken betydning får den nye databeskyttelsesforordning for dit arbejde? Har du helt styr på, hvad du må fortælle fra din arbejdsdag ved middagsbordet derhjemme – og om du må tage imod gaver fra en samarbejdspartner, du har kendt i mange år? Disse og mange andre spørgsmål vil du få svar på, på dette 3-timers kursus i ”God forvaltning på AU”. 

Hvad går kurset ud på?

Målet med kurset er først og fremmest at give deltagerne et grundlæggende indblik i kravene til god forvaltning og herunder sagsbehandling i en offentlig institution. Samtidigt giver kurset deltagerne et overblik over en række andre regelsæt, der stiller krav til tilrettelæggelse og gennemførelse af sagsbehandlingen. Fx kravene i den nye databeskyttelsesforordning, der bl.a. skærper reglerne for, hvordan man håndterer og opbevarer persondata.  

 

Administrativt, Administration (Faglighed), Teknisk/administrativ medarbejder, Enhedsadministration, AU HR