Aarhus University Seal / Aarhus Universitets segl

Om Deleøkonomi

Halvdagskonference: Hvad kan du lære af Airbnb, Flex Funding, Netflix og Uber?

23.09.2015 | Corey Morris

Dato ons 21 okt
Tid 08:30 12:30
Sted Aarhus Universitet, Aulaen, Nordre Ringgade, 8000 Aarhus C

En halvdagskonference om deleøkonomi den 21. oktober på Aarhus Universitet i samarbejde mellem Hildebrandt & Brandi og Aarhus BSS.

Eventen er afsluttet, men du kan se indlægsholdernes slides fra eventen:

Se slides i fuld skærm her.

 


INVITATION

“Deleøkonomi har potentialet til en total transformation af industrier og brancher”, siger den britiske finansminister George Osborne. Indtil nu har succes for en virksomhed været ensbetydende med at sikre det størst mulige resultat ved at bruge så få ressourcer som muligt. Det gælder ikke længere. Nu er billedet modsat. Der er uendelige mange ressourcer til rådighed. Virksomheder som Airbnb, Flex Funding, Netflix og Uber har vist vejen ved brug af digitalisering og tilgængelighed. Det er nødvendigt at gentænke forretningsmodellerne. Vi bevæger os fra knaphed til uudnyttede latente ressourcer. I dag er det adgangssamfundet og deleøkonomien, der skal skabe vækst og bæredygtighed. Samtidig.

Vi har inviteret en stribe indlægsholdere, der alle har et klart budskab om deleøkonomi, til at dele ud af deres erfaringer. Erfaringer som du kan bruge i din virksomhed når den eksisterende forretningsmodel bliver udfordret. For det bliver den. Fremtiden er der allerede nu. Og det er nødvendigt med nye forretningsmodeller. Deleøkonomien giver nye muligheder. Det er bare om at gribe fat i dem.

Det tog hotelkæden Hilton hundrede år at opbygge et imperium med 650.000 værelser over hele verden. Børsværdien er i dag tyve milliarder dollars. Airbnb brugte kun syv år på det samme. I dag er Airbnb verdens største udbyder af overnatningsmuligheder.

 

 

PROGRAM

 

Kl. 8:30-8:40     Introduktion & velkomst v/ Senior advisor Olav Vorup, Hildebrandt & Brandi

 

Kl. 8.40-9.10     Den nye deleøkonomi v/Senioradvisor Jesper Bove-NielsenHildebrandt & Brandi og senior advisor Ina Dam, Hildebrandt & Brandi

 

Kl. 9:10-9:40     Del din bil v/CEO Matias Møl DalsgaardGoMore

 

Kl. 9:40-10:10   Crowdlending v/ Founder & CEO Henrik Vad, Flexfunding

 

Kl. 10:10-10:30 Pause

 

Kl. 10:30-11:00 Del din data og tag plads i tidsmaskinen v/ Head of Innovation Thomas NørmarkItelligence Nordic

 

Kl. 11:00-11:30 Medierne i deleøkonomien v/Direktør Jens NicolaisenJyllandsPosten

 

Kl. 11:30-12:00 Bliver crowdlending fremtidens låneform? v/ Esben Bistrup Halvorsen, CTO og medstifter af Lendino

 

Kl. 12:00-12:15 Paneldebat med alle indlægsholderne

 

Kl. 12:15-12:30 Afrunding v/ordstyrer Senior Advisor Olav Vorup

 

 

PRAKTISK INFO

Dato: onsdag d. 21. oktober 2015

Tid: kl. 8:30 - 12:30

Sted: Aarhus Universitet, Aulaen, Nordre Ringgade, 8000 Aarhus C. Se kort.

Gebyr: Gratis - dog er tilmelding påkrævet. Medlemmer af AU’s alumnenetværk må gerne invitere én gæst.

Tilmeldingsfrist: fredag den 16. oktober

Sprog: Dansk

 

 

OM TALERNE OG HVAD DE VIL SIGE 

Esben Bistrup Halvorsen, CTO og medstifter af Lendino, som er Danmarks første crowdlendingplatform. Esben Bistrup Halvorsen, CTO og medstifter af Lendino, som er Danmarks første crowdlendingplatform. Esben vil i sit foredrag præsentere Lendino og crowdlending generelt og belyse samspillet med den etablerede finansielle sektor og universiteterne.
Mathias Møl Dalsgaard er CEO for GoMore som er en portal for samkørsel og udlejning af biler mellem private. GoMore er på to år vokset fra 50.000 til 500.000 medlemmer og er på nuværende tidspunkt til stede i Danmark, Norge, Sverige og Spanien. Virksomheden har 25 medarbejdere.

Mathias Møl Dalsgaard er CEO for GoMore som er en portal for samkørsel og udlejning af biler mellem private. GoMore er på to år vokset fra 50.000 til 500.000 medlemmer og er på nuværende tidspunkt til stede i Danmark, Norge, Sverige og Spanien. Virksomheden har 25 medarbejdere.

Thomas Nørmark er Head of Innovation i Itelligence Nordic, hvor han har det daglige ansvar for en stor del af de tekniske ressourcer i Norden. Thomas arbejder med rådgivning og design af IT- og forretningsløsninger hos nogle af nordens største virksomheder med afsæt i teknik, proces og Innovation.

Thomas Nørmark er Head of Innovation i Itelligence Nordic, hvor han har det daglige ansvar for en stor del af de tekniske ressourcer i Norden. Thomas arbejder med rådgivning og design af IT- og forretningsløsninger hos nogle af nordens største virksomheder med afsæt i teknik, proces og Innovation.

Jens Nicolaisen er digital mediedirektør på Jyllands-Posten. Jens Nicolaisen er digital mediedirektør på Jyllands-Posten. Han har den digitale del af Jyllands-Posten som ansvarsområde, og har blandt andet været ansvarlig for indførelsen af digitalt abonnement, og senest kommerciel ansvarlig for lanceringen af Finans. Han har arbejdet i 20 år i mediebranchen hvoraf de første godt ti år var blandt andet som onlinechef på dagbladet Børsen.
Henrik Vad has many years of experience as director of Scandinavian banks and financial companies, including managing director of Skandiabanken for 17 years.

Henrik Vad har mange års erfaring som Direktør for skandinaviske banker og finansielle institutter, hvilket inkluderer stillingen som Managing Director af Skandiabanken i 17 år. Henrik Vad er udlært i Danske Bank. Foruden bank uddannelse og Finance Diploma studier er Henrik Vad LL.M. fra Københavns Universitet og har gennemført The Stanford Executive Education fra Stanford Universitet i Californien.

Ina Dam er Senior Advisor i Hildebrandt & Brandi. Ina Dam er Senior Advisor i Hildebrandt & Brandi. Ina har 17 års erfaring fra rådgivningsbranchen og har bl.a. en omfattende erfaring med og viden om optimering af processer og forandringsledelse – også i relation til nye deleøkonomiske forretningsmodeller.
Jesper Bove-Nielsen er forfatter til

Jesper Bove-Nielsen, forfatter til  "Den nye deleøkonomi - digitale strategier i adgangssamfundet" og Senior Advisor i Hildebrandt & Brandi fortæller om hvordan digitalisering, deleøkonomi og adgangssamfundet kan skabe ny vækst og nye forretningsmodeller. Hør bl.a. hvordan de deleøkonomiske virksomheder som Airbnb, Uber m.fl. skaber værdi – og hvordan andre kan benytte de samme principper. Janie Nørgaard er partner i Hildebrandt & Brandi og har en omfattende viden og erfaring med deleøkonomi.

 

Konference, Alumne, Ekstern målgruppe, Aarhus Universitet