Aarhus University Seal / Aarhus Universitets segl

Er din bil lukket inde i Universitetsparken?

Der er desværre opstået den situation, at en række biler holder parkeret på parkeringspladser, som ligger inde i den nu afspærrede del af Universitetsparken. Afspærringen er terrorsikring under fredagens 90-års fødselsdagsfest.

21.09.2018 | Ida Hammerich Nielson

I forbindelse med 90-års festen i Universitetsparken d. 21. september 2018 terrorsikres parken. En række parkeringspladser, især omkring Health og Science and Technology, kan derfor ikke benyttes.

Der har forud for arrangementet været skiltet med "Parkering forbudt" på de aktuelle pladser. Desværre er flere biler alligevel parkeret på parkeringspladserne, som nu er en del af festivalpladsen og derfor sikret med betonklodser. Du kan nogle steder derfor ikke få din bil ud, før betonafspærringerne fjernes lørdag efter oprydning i parken. Se på kortet, hvilke parkeringspladser det omfatter.

Muligheder for at få bilen ud

Security-vagterne i parken (tydeligt markeret på ryggen) kan hjælpe dig med at få din bil ud, så tag kontakt til dem eller til én af de frivillige (med walkie-talkie). Alternativt kan du hente bilen i morgen, når betonklodserne er fjernet.

Vi kender desværre ikke det eksakte tidspunkt på, hvornår de bliver fjernet. Det sker i forbindelse med oprydning i parken.

Se tidligere nyhed om de ændrede parkeringsforhold til 90-års fødselsdagen

Arrangement, Forskningsårsstuderende, Alle AU-enheder, Aarhus Universitet, Administrativt, Ph.d.-studerende, Studerende, Teknisk/administrativ medarbejder, Udvekslingsstuderende, Videnskabelig medarbejder