Aarhus University Seal / Aarhus Universitets segl

Ph.d.-forsvar: Ann Taber

Prognostic and Predictive Biomarkers in Bladder Cancer

11.08.2021 | Graduate School of Health

Dato ons 25 aug
Tid 14:00 16:00
Sted Online via Zoom

Onsdag d. 25. august kl. 14.00 forsvarer Ann Taber sin ph.d.-afhandling med titlen "Prognostic and Predictive Biomarkers in Bladder Cancer".

Akkumulerende evidens peger på, at molekylære faktorer og komponenter i tumor-mikromiljøet har betydning for udviklingen af blærekræft og behandlingsrespons. Alligevel bygger de nuværende kliniske retningslinjer for behandling af blærekræft kun på klinisk og patologisk stadieinddeling, patientens alder og almentilstand, og hermed ikke på tumorens molekylære sammensætning. Der er et presserende behov for at identificere molekylære markører, der kan potentielt forbedre behandlingen for patienter med blærekræft. Det overordnede mål med dette PhD-projekt fra Aarhus Universitet, Health, var at identificere prognostiske og prædiktive biomarkører for blærekræft ved hjælp af genom-, epigenom-, transkriptom- og proteindata.

Ovenstående resumé er skrevet af den ph.d.-studerende.

Forsvaret er offentligt og finder sted online via Zoom (https://aarhusuniversity.zoom.us/j/69050261290). Læs den vedhæftede pressemeddelelse for yderligere information.

Kontakt:

Ph.d.-studerende Ann Taber

Mail: anntaber@clin.au.dk

Tel.: (+45) 24822969

Læs hele pressemeddelelsen

Ph.d.-forsvar, Offentligheden/Pressen, Graduate School of Health, Graduate School of Health, Ph.d.-studerende, Institut for Klinisk Medicin, Videnskabelig medarbejder, Health