Aarhus University Seal / Aarhus Universitets segl

Ph.d.-forsvar: Søren Helbo Skaarup

Ny nem og kortvarig behandling af allergi

30.11.2020 | Graduate School of Health

Dato tor 03 dec
Tid 15:00 17:00
Sted Auditorium A (G206-154), Aarhus Universitetshospital. Palle Juul-Jensens Boulevard 99, 8200 Aarhus N

Torsdag d. 3. december kl. 15:00 forsvarer Søren Helbo Skaarup sin ph.d.-afhandling med titlen "Intralymphatic immunotherapy".

Græs pollen allergi er en sygdom med en høj symptombyrde for det berørte individ og med stor økonomisk betydning for samfundet på grund af den høje udbredelse. Allergen-specifik immunterapi er den eneste behandlingsmulighed, der ændrer de grundlæggende sygdomsmekanismer. Desværre er de nuværende behandlingsformer dyre, komplicerede og har mange bivirkninger. Derfor er der mange patienter, der ikke gennemfører behandlingen eller slet ikke begynder. Dermed er der mange underbehandlede patienter i Danmark som i alle vestlige samfund og der er behov for bedre behandlinger.

Ovenstående resumé er skrevet af den ph.d.-studerende.

Forsvaret er offentligt og finder sted i Auditorium A (G206-154), Aarhus Universitetshospital. Palle Juul-Jensens Boulevard 99, 8200 Aarhus N. Grundet Covid-19 er tilmelding nødvendig. Læs den vedhæftede pressemeddelelse for yderligere information.

Kontakt:

Ph.d.-studerende Søren Helbo Skaarup

Mail: soeska@rm.dk

Tel.: (+45) 28911869

Læs hele pressemeddelelsen

Ph.d.-forsvar, Offentligheden/Pressen, Graduate School of Health, Graduate School of Health, Ph.d.-studerende, Institut for Klinisk Medicin, Videnskabelig medarbejder, Health