Aarhus University Seal / Aarhus Universitets segl

Ph.d.-studerende fra Aarhus Universitet får millionbevilling

Marlene Beyer Eg, læge ved Institut for Retsmedicin, Aarhus Universitet, modtager 1.750.000 kr. fra Rådet for Offerfonden til et ph.d.-projekt om ”Overgreb mod Børn i Region Nord & Midt”.

12.01.2015 | Christina Lund Højfeldt

Marlene Beyer Eg har modtaget en bevilling på 1.750.000 kr. fra Rådet for Offerfonden til hendes ph.d.-projekt om ”Overgreb mod Børn i Region Nord & Midt”.

Bevillingen på 1.750.000 kr. fra Rådet for Offerfonden gør det muligt for ph.d.-studerende Marlene Beyer Eg at lave et ph.d.-projekt om ”Overgreb mod Børn i Region Nord & Midt”. Her vil hun undersøge sagsforløbet hos politi og retsvæsen, med fokus på betydningen af den retsmedicinske børneundersøgelse for sagens retslige udfald, samt børnenes trivsel både umiddelbart og på sigt.

”Pengene giver mulighed for at undersøge et meget vigtigt område, som har stor betydning for mig og for Institut for Retsmedicin. Der foreligger flere undersøgelser om overgreb mod børn, men ingen har tidligere set på selve sagsforløbet, samt dets betydning for barnets trivsel både under og efter forløbet. Vi håber med ph.d.-projektet at kunne pege på forhold, der kan bidrage til at få barnet bedst muligt igennem et langt undersøgelsesforløb", fortæller ph.d.-studerende Marlene Beyer Eg. 

Yderligere oplysninger

Ph.d.-studerende Marlene Beyer Eg
Aarhus Universitet, Institut for Retsmedicin
Tlf.:: +45 22280416
mbmd@forens.au.dk

 

Navnenyt, Ph.d.-studerende, Institut for Retsmedicin, Health, Videnskabelig medarbejder, Offentligheden/Pressen, Teknisk/administrativ medarbejder