Aarhus University Seal / Aarhus Universitets segl

Praktikanter i AU KOM

AU Kommunikation har i de seneste par uger taget imod fem nye praktikanter fra Journalisthøjskolens kommunikationsuddannelse. De skal være vores kolleger det næste halve år, så tag godt imod dem.

14.08.2014 | Cecilia Rose Quist

Anne Krarup Nielsen

Mit navn er Anne Krarup Nielsen, men i min studiegruppe er jeg mere kendt som ”Kranie”. Navnet virker måske lidt voldsomt, men skyldes bare en ikke så gennemtænkt e-mailadresse, som jeg fik på DMJX, hvor mine to efternavne blev slået sammen. De sidste otte år har jeg brugt min fritid på at være fodboldtræner, og jeg er halvejs færdig med at tage en af DBU’s træneruddannelse. Ellers er jeg med i en Kageloge med nogle venner fra studiet, hvor vi mødes og spiser sammen.    

Mathilde Holm Rasmussen

Efter huen kom på, på Thisted Gymnasium, tog jeg kun ét sabbatår. På det nåede jeg dog en spontan to måneders adventurerejse til Honduras, at tage en livredderuddannelse, at være bademester i Vigsø Feriecenter, at male alle vægge på kontoret på mit andet arbejde, at gå fem måneder på Idrætshøjskolen Aarhus, blandt andet for at dyrke min favorit sport, tennis, at læse matematik op på B-niveau og at befinde mig på fire verdensdele. Nu er jeg kommunikationsstuderende på DMJX og ny praktikant på ekstern kommunikation.

Anne Mette Skovbo Rasmussen

Nogle gange fniser folk, når de ser, at jeg hedder Anne Mette Rasmussen. ”Det er lige som Anders Foghs kone, altså hende, der var med i Vild med dans.” Derfor bruger jeg oftest bare mit mellemnavn Skovbo, når jeg skal præsentere mig selv. Så… Jeg hedder Anne Mette Skovbo og jeg er ny kommunikationspraktikant ved Science and Technology. Jeg skal være her i de næste seks måneder – og det glæder jeg mig til. Praktikperioden er en del af min uddannelse på kommunikationslinjen på Danmarks Medie- og Journalisthøjskole. 

Malene Løvig Nielsen

Jeg er 21 år og studerer Kommunikation på Danmarks Medie – og Journalisthøjskole i Skejby. Jeg er vokset op i en provinsby uden for Skive i det midtjyske, og har i dag bosat mig i Smilets By. Når ikke jeg begår mig i kommunikationsafdelingen på Health, forsøger jeg at løbe fra de andre motionsløbere i Riis Skov. Derudover er jeg en haj i et køkken og især fan af at bage sundt brød og lækre kager. Og så har jeg en guitar stående, som jeg engang spillede på. Det lød aldrig helt godt. Men flot ser den ud.

Michael Kaas Christensen

Mit navn er Michael Kaas Christensen, jeg er 22 år gammel og nystartet kommunikationspraktikant hos AU Kommunikation, Arts. Mit motto er: ”Det handler om at skynde sig langsomt”, da man skal nå meget, men huske at nyde det hele. Jeg er derfor helt vild med den unikke ro og stilhed, der opstår, hvis man dykker under vand, men håber samtidig, at der sker noget nyt hele tiden. I samspil med dette, er jeg fascineret af den teknologiske udvikling og de kommunikative muligheder, det giver os. 

Administrativt, Teknisk/administrativ medarbejder, AU Kommunikation, AU Kommunikation, Administrativt