Aarhus University Seal / Aarhus Universitets segl

Psykisk APV: Undersøgelsen er slut

75 procent af medarbejderne på Aarhus Universitet har besvaret spørgeskemaundersøgelsen for den psykiske APV. Resultaterne bliver offentliggjort d. 19. maj, hvorefter den lokale opfølgning går i gang.

29.03.2016 | Signe Opstrup

Foto: Colourbox

Med en samlet svarprocent på 75 er der nu sat punktum for første fase af den psykiske APV-undersøgelse.  Næste fase skal bruges på at analysere de indkomne svar og samle dem i en række rapporter: en hovedrapport med et overordnet gennemsnit for hele AU, en rapport for hvert fakultet og enhedsadministrationen, samt rapporter for institutter, centre og vicedirektørområder.

Alle medarbejdere modtager en mail med link til resultaterne, som vil blive offentliggjort på hjemmesiden for psykisk APV 2015/2016 d. 19. maj.
 
Når resultaterne er offentliggjort, går den lokale opfølgning i gang. Her vil fokus være på dialogmøder, hvor du som medarbejder får mulighed for at uddybe, kommentere og bidrage med forbedringsforslag til arbejdsmiljøet. Desuden vil lokale handlingsplaner med nødvendige tiltag blive udarbejdet og sat i gang.

Yderligere oplysninger

  • Læs mere om psykisk APV på au.dk/psykiskapv
  • Har du spørgsmål til undersøgelsen, er du velkommen til at kontakte din HR-partner eller skrive til AU HR på apv@au.dk
Administrativt, Alle grupper, Alle AU-enheder, Aarhus Universitet, Administrativt