Aarhus University Seal / Aarhus Universitets segl

RejsUd er nu i luften på AU

AU’s nye rejseafregningssystem RejsUd er nu i luften, og du kan finde vejledninger og FAQ på siden om RejsUd. Bemærk at længden på ny adgangskode for tidligere AURUS-brugere er mindst 8 tegn, og koden skal bl.a. indeholde specialtegn.

30.08.2018 | Louise Asmund-Hjorth

Tirsdag den 21. august åbnede AU’s nye rejseafregningssystem RejsUd. Alle rejseafregninger skal nu afregnes i dette system. Hvis du har kreditkorttransaktioner fra perioden d. 1-21. august og derefter, kan du se dem i systemet klar til afregning.

Spørgsmål og svar om RejsUd
Var du oprettet som bruger i AURUS, eller er du IndFak-bruger, har du i perioden d. 17.-20. august modtaget en mail med oplysninger om, hvordan du logger på RejsUd. Har du ikke længere denne mail, er der hjælp at få på siden om RejsUd på medarbejdere.au.dk. Her er link til begge mails samt genveje til brugeroprettelse, login, vejledninger og FAQ.

Krav til ny adgangskode
Bemærk at ny adgangskode for tidligere AURUS-brugere skal indeholde:

  • mindst 8 tegn
  • både store og små bogstaver
  • mindst et tal
  • mindst et specialtegn

- Ellers vil systemet ikke godkende din adgangskode.
Læs mere om adgangskoder i brugervejledningen ’Log på RejsUd og glemt adgangskode’.

RejsUd supportcafé 
I løbet af efteråret afholdes en række RejsUd supportcaféer, hvor repræsentanter fra Rejsegruppen og Økonomisekretariatet vil være til stede og kan svare på spørgsmål og hjælpe med konkrete rejseafregninger. Se dato, tid og sted for supportcaféerne her

Administrativt, Administration (Faglighed), Alle grupper, Alle AU-enheder, Aarhus Universitet