Aarhus University Seal / Aarhus Universitets segl

Så er det tid til lønforhandling 2018

Fra 1. marts og de følgende 14 dage kan alle medarbejdere på Health søge om lønforbedring til lønforhandlingsrunden 2018.

19.02.2018 | Lise Wendel Eriksen

Mere i løn? Så skal du udfylde og indsende lønforhandlingsskemaet i perioden 1.-15. marts 2018. Foto: Colourbox

Hvis du mener, du fortjener lidt mere i lønningsposen, kan du indstille dig selv til lønforbedring via det digitale skema, som ligger på AU’s medarbejderside om lønforhandling.

Du kan kun udfylde og indsende lønforhandlingsskemaet i perioden 1.-15. marts 2018. Du skal udfylde skemaet, uanset om du er selvforhandler, eller det er din tillidsrepræsentant, der forhandler for dig. Som noget nyt skal du trykke ’indsend formular’, når du har udfyldt skemaet, og så ryger det videre til rette vedkommende. Du skal altså ikke selv gøre mere.

Forbered dig godt

Denne lønforhandlingsrunde dækker perioden 1. april 2017 – 31. marts 2018. Det er altså præstationer og kompetencer fra det seneste år, der danner udgangspunkt for lønforhandlingen. Begrundelsen skal være kort – højest en side.

På AU’s medarbejderside finder du de kriterier, der ligger til grund for lønforbedringerne for de forskellige enheder på Health, som du skal opfylde for at komme i betragtning.

I lønforhandlingsskemaet skal du oplyse, om du søger om tillæg eller engangsvederlag. Du kan læse mere om de forskellige tillægstyper på medarbejdersiden.

Er du i tvivl om, hvem din tillidsrepræsentant er, kan du finde vedkommende på AU’s medarbejderside om tillidsrepræsentanter.

I år er lønforhandlingsbudgettet fastsat til 0,7 pct. af de regnskabsførte lønressourcer i 2017.

Har du spørgsmål om årets lønforhandling, er du velkommen til at kontakte din nærmeste leder, din tillidsrepræsentant eller din HR-partner.


Lønforhandlingsprocessen 2018

  • Medarbejdere kan indstille sig selv til lønforbedring via lønforhandlingsskemaet i perioden 1.-15. marts.
  • Ledere og tillidsrepræsentanter kan indstille til lønforbedringer i perioden 1.-15. marts ligeledes via lønforhandlingsskemaet.
  • Lønforhandlingsskemaet sendes via HR videre til den forhandlende leder og til tillidsrepræsentanten. For selvforhandlere sendes skemaet kun til den forhandlende leder via HR.
  • Ledere og tillidsrepræsentanter/selvforhandlere forbereder og forhandler i perioden marts – juni.
  • Umiddelbart efter forhandlingsperioden bliver medarbejderne orienteret om udfaldet.
  • Udbetalingen af en eventuel lønforbedring sker med juni-/juli-lønnen 2018.

 

 

Administrativt, Administration (Faglighed), Teknisk/administrativ medarbejder, Institut for Biomedicin, Health, Videnskabelig medarbejder, Institut for Folkesundhed, Institut for Klinisk Medicin, IOOS, Health