Aarhus University Seal / Aarhus Universitets segl

Så er det tid til MUS

I september, oktober og november 2018 mødes alle medarbejdere og ledere til medarbejderudviklingssamtale (MUS) på Aarhus Universitet.

21.09.2018 | AU HR

Medarbejdersamtalerne er en årlig udviklingssamtale, hvor du som medarbejder får mulighed for at få en forventningsafstemning om resultater, opgaveløsning og mål med din nærmeste leder – herunder også eventuelt behov for kompetenceudvikling 

Kompetenceudvikling dækker over alle de aktiviteter, som udvikler og vedligeholder den enkelte medarbejders kvalifikationer og færdigheder i forhold til aktuelle og kommende udfordringer i det daglige arbejde.

Læs mere om kompetenceudvikling på universitetet i AU’s ’Rammer og principper for kompetenceudvikling’.

Yderligere oplysninger

AU’s MUS-koncept indeholder samtaleguides og vejledninger til alle medarbejdergrupper og findes både på dansk og engelsk.Læs mere på au.dk/mus.

Fakta om MUS og kompetenceudvikling på AU

  • På statslige arbejdspladser er MUS en lovpligtig, årlig udviklingssamtale mellem medarbejder og leder.
  • Formålet med MUS er at give leder og medarbejder mulighed for en dialog om fremtidige mål, opgaver, resultater, trivsel - og ikke mindst kompetenceudvikling.
  • MUS er både en samtale om medarbejderens personlige og faglige udvikling samt et strategisk ledelsesværktøj, der er med til at sikre, at medarbejderen har de nødvendige kompetencer til at kunne bidrage til opfyldelse af fremtidige mål og krav.
Administrativt, Alle grupper, Alle AU-enheder, Aarhus Universitet