Aarhus University Seal / Aarhus Universitets segl

Så er Healths engelske hjemmeside i luften

Healths eksterne hjemmeside er blevet gået efter i sømmene. Indholdet er blevet sprogvasket, det er blevet lettere at finde rundt på siden, og nu er indholdet også blevet oversat til engelsk.

05.11.2013 | Sabina Bjerre Hansen

Nu kan Healths udenlandske medarbejdere og samarbejdspartnere også finde information om hovedområdet. Den engelske version af Healths engelske hjemmeside nemlig klar.

Nu kan Healths udenlandske medarbejdere og samarbejdspartnere også finde information om hovedområdet. Den engelske version af Healths engelske hjemmeside nemlig klar.

Tirsdag den 5. november 2013 går Healths eksterne hjemmeside i luften i en engelsk udgave. Her kan hovedområdets udenlandske medarbejdere og samarbejdspartnere fremover finde information om institutter og skole, seneste nyt, arrangementer, samarbejde med regionen og meget andet.

Health har ambitioner – også internationalt

”Vi vil gerne markere os bedre internationalt. Og et vigtigt skridt i den retning er naturligvis, at omverdenen kan orientere sig om os og vores aktiviteter på en engelsksproget hjemmeside,” siger kommunikationschef Ulla Krag Jespersen.

I forbindelse med lanceringen af den engelske hjemmeside, har Health sat gang i en ny procedure, som betyder, at alle nyheder og meddelelser, interne såvel som eksterne, produceres på både dansk og engelsk. Det betyder, at stort set al webkommunikation på hovedområdet fremover vil kunne findes i både en dansk og en engelsk version.

Næste skridt er en engelsk medarbejderside

Den engelske version af www.health.au.dk er kun starten på et generelt større fokus på engelsk i AU’s administration.

”Næste skridt er den interne hjemmeside. Og vi forventer, at de udenlandske medarbejderne på Health kan benytte sig af en engelsk version af Healths interne hjemmeside (www.health.medarbejdere.au.dk/) inden udgangen af 2013, fortæller Lise Arnfred, som er webansvarlig i AU Kommunikation på Health.

Også Healths interne hjemmeside vil blive gået efter i sømmene, blive opdateret og eventuelt omstruktureret, inden den bliver oversat. Dette arbejde vil blive koordineret med de relevante sideejere/webredaktører, som bliver kontaktet direkte, hvis ændringerne påvirker dem og deres område.


Fakta om Healths hjemmesider på engelsk

Planen for de engelsksprogede hjemmesider på Health ser ud som følger:

  • www.health.au.dk er klar den 5. november 2013.
  • www.health.medarbejdere.au.dk er klar i december 2013.
  • Institutternes og SKT’s eksterne hjemmesider forventes at være helt eller delvist oversat inden årsskiftet, og derefter følger institutternes interne hjemmesider.

Vi oversætter løbende både nyheder og meddelelser på Health.

Alle grupper, Health, Administrativt, Health