Aarhus University Seal / Aarhus Universitets segl

Sådan håndterer du samtaler om krænkende adfærd

AU udbyder i efteråret to workshops om håndtering af krænkende adfærd. Målgruppen for de to workshops er personaleledere, studieledere, uddannelsesledere, studievejledere, AMR og TR. Deltagerne vil blive præsenteret for universitetets guidelines på området samt blive klædt på til at varetage samtaler om krænkende adfærd med medarbejdere eller studerende.

21.10.2019 | Signe Opstrup

Foto: Colourbox

Er du personaleleder, studieleder, uddannelsesleder, studievejleder, tillids- eller arbejdsmiljørepræsentant? Så vil du måske komme ud for at skulle holde samtaler med medarbejdere eller studerende om krænkende adfærd – som fx mobning og chikane.

For at klæde dig bedst muligt på til at håndtere sådanne samtaler udbyder AU nu to workshops; én for ledere med personaleansvar og studieledere samt én for studievejledere, tillids- og arbejdsmiljørepræsentanter.

Formål med workshoppen

  • At præsentere universitetets guidelines for håndtering af krænkende adfærd – som fx mobning og chikane - med fokus på deltagernes særlige ansvar.
  • At klæde deltagerne på til at varetage samtaler om krænkende adfærd med medarbejdere eller studerende.

Praktiske informationer og tilmelding

Den enkelte workshop varer 3½ time. Det er gratis at deltage.

  • Workshoppen for personaleledere samt studie- og uddannelsesledere foregår den 29. november 2019
  • Workshoppen for studievejledere, TR og AMR foregår den 12. december 2019

Læs mere om de to workshops og tilmeld dig her.

Administrativt, Administration (Faglighed), Alle grupper, Alle AU-enheder, Aarhus Universitet, Arrangement, Forskning, Teknisk/administrativ medarbejder, Health