Aarhus University Seal / Aarhus Universitets segl

Savner du inspiration til din undervisning?

Eller har du brug for hjælp til at omsætte dine idéer til praksis? Så mød op, når Health holder EDU-IT Week fra den 8. – 12. april 2019. Du kan både lære nyt, sparre med dine kolleger og få hjælp fra Center for Sundhedsvidenskabelige Uddannelser (CESU).

05.02.2019 | Sabina Bjerre Hansen

Deltag i fakultetets EDU-IT Week i uge 15 og få pædagogiske og digitale input til din undervisning. Foto: Lars Kruse, AU Kommunikation.

En uge i april sætter fakultetet særligt fokus på EDU-IT. Hvordan kan det implementeres i lige netop din undervisning? Og hvilke pædagogiske overvejelser, bør du gøre dig, inden du kaster dig ud i det? Det er omdrejningspunktet for kurserne.

Hvert kursus er bygget op omkring et digitalt værktøj, fx Mentimeter, Padlet og Blackboard, så du kan planlægge og tilmelde dig efter, hvad der interesserer dig mest. Kurserne indeholder alle en demonstration af værktøjet, diskussion om det pædagogiske og didaktiske behov og idéer til praktisk anvendelse.

Som underviser på Health kan du deltage gratis i kurserne. Det eneste krav er, at du tilmelder dig på forhånd.

Læs mere om de forskellige kurser og tilmeld dig på CESU’s hjemmeside.


Mangler du finansiering til dine EDU-IT-projekter?

Alle undervisere på AU kan søge midler fra universitetets centrale EDU-IT-pulje. Sidste frist for ansøgninger er den 11. februar 2019 kl. 12, og du kan høre mere om midlerne i videoen med prorektor Berit Eika.

Læs mere og søg via AU’s medarbejderhjemmeside.


Kontakt

Leder af de prægraduate område Liza Strandgaard
Aarhus Universitet, Health – Center for Sundhedsvidenskabelige Uddannelser (CESU)
Mail: lis@cesu.au.dk
Mobil: 20 33 47 77

Uddannelse, Videnskabelig medarbejder, Health, Health