Aarhus University Seal / Aarhus Universitets segl

Her kan du ikke parkere i dagene op til 90-års jubilæumsfesten den 21. september

Der vil være ændrede parkeringsforhold omkring Universitetsparken i forbindelse med 90-års festen d. 21. september 2018. Se på kortet, hvilke parkeringspladser du ikke kan parkere på i perioden omkring jubilæumsfesten og læs, hvor du kan parkere i stedet.

28.08.2018 | Ida Hammerich Nielson

Hvis du plejer at parkere i nærheden af Universitetsparken, skal du være opmærksom på, at der vil være visse begrænsninger på de sædvanlige parkeringspladser i dagene op til og i weekenden omkring festen den 21. september. Se på vedlagte kort, hvilke parkeringspladser der er berørte på hvilke tidspunkter. Der vil blive skiltet med ændringer på de enkelte parkeringspladser.

Da antallet af parkeringspladser er reduceret i de dage, kan det være en god ide at benytte sig af offentlig transport, hvis det er muligt.

Du kan finde alternative parkeringsmuligheder her:

  • På arealet ved Kasernen syd for Kasernebygningerne 1582-83.
  • Der er ofte ledige pladser på parkeringspladsen på hjørnet ved Vestre Ringgade/Trøjborgvej/Nørrebrogade (Lille Barnow). Kun AU-ansatte har lov til at parkere her.
  • Der er ofte ledige pladser langs vejen på Katrinebjergvej og Jens Baggesens Vej.
Administrativt, Offentligheden/Pressen, Alle AU-enheder, Aarhus Universitet, Forskningsårsstuderende, Ekstern målgruppe, Ph.d.-studerende, Studerende, Teknisk/administrativ medarbejder, Udvekslingsstuderende