Aarhus University Seal / Aarhus Universitets segl

Se hvordan du får et rejsestipendie til ophold i São Paulo

Frem til den 3. december 2018 kan du som ansat eller ph.d.-studerende på Health, søge om et rejsestipendie til undervisnings- eller oplæringsophold på University of São Paulo.

29.10.2018 | Simon Byrial Fischel

Ansatte og ph.d.-studerende på Health har lige nu mulighed for at søge om rejsestipendier til ophold i São Paulo. Foto: Colourbox

Kunne du tænke dig et ophold på Brasiliens mest velansete universitet? Så har du lige nu chancen for at søge om et rejsestipendie via uddannelsessamarbejdet Erasmus+, til et besøg på University of São Paulo. Stipendierne kan søges af alle ansatte og ph.d.-studerende med indskrivning på Health til ophold med henblik på undervisning eller oplæring (training).

Et undervisningsophold giver dig muligheden for at rejse ud og dele din ekspertise med kollegaer eller studerende fra samarbejdsuniversitetet. Du kan søge om midler til fem dages ophold med minimum otte timers undervisning i form af fx gæsteforelæsninger, bachelor-, kandidat- og ph.d.-kurser eller seminarer.

Har du omvendt øje på en særlig teknik eller metode som dine sydamerikanske kollegaer kan gøre dig klogere på, kan du søge om et oplæringsophold. Her får du ligeledes bevilliget fem dages ophold til fx metodeindføring, jobskygge, videndeling eller workshopdeltagelse.

Det eneste du skal gøre for at komme i betragtning til et stipendie, er at tage fat i værterne og arrangere dit besøg, som skal være afviklet senest den 31. juli 2020.

Læs meget mere om rejsestipendierne og find ansøgningsskemaet her

Få en brasiliansk kollega til Aarhus
Midlerne fra Erasmus+ giver også mulighed for at få en kollega fra University of São Paulo på ophold på Health. Her kan også søges om både undervisnings- og oplæringsophold, og det er de samme rammer der gælder for ansatte og ph.d.-studerende fra São Paolo, som ønsker at besøge Aarhus.

Du har desuden muligheden for at få en bachelor-, kandidat- eller ph.d.-studerende – fra University of São Paulo på et 3 måneders praktikophold.

Kontakt
Tanja Hansen, international rådgiver
Aarhus Universitet, Health
Fakultetssekretariatet
Bygning 1265-216
Mail: tanja.hansen@au.dk
Telefon: +45 93 50 81 08

Administrativt, Administration (Faglighed), Videnskabelig medarbejder, Health, Health, Bevillinger og priser, Forskning, Teknisk/administrativ medarbejder, Politik og strategi, Pædagogik, læring og filosofi