Aarhus University Seal / Aarhus Universitets segl

Seminardage: "Mindfulness og arbejde"

Oplægsholdere: Marianne Thomas, Lone Overby Fjorback o.a.   Hvad viser forskning i forhold til mindfulness og arbejdspladser, og hvordan mener vi, at forskningen skal fokuseres? Hvordan kan viden fra forskning anvendes intelligent, således at videnskabeligt testede metoder bliver til gavn for medarbejder og organisation? Og hvilke råd kan vi give?

04.02.2019 | Dansk Center for Mindfulness

Dato tor 21 nov fre 22 nov
Tid 10:30    16:00
Sted Emdrup, København
Tilmelding er lukket

Oplægsholdere: Marianne Thomas, Lone Overby Fjorback o.a.

Hvad viser forskning i forhold til mindfulness og arbejdspladser, og hvordan mener vi, at forskningen skal fokuseres? Hvordan kan viden fra forskning anvendes intelligent, således at videnskabeligt testede metoder bliver til gavn for medarbejder og organisation? Og hvilke råd kan vi give?

35.000 danskere er dagligt sygemeldt med symptomer relateret til dårligt arbejdsmiljø. Stress koster 14 mia. kr. om året i udgifter til sygefravær og  sundhedsvæsenet i Danmark

Et højt stressniveau er forbundet med en forøget risiko for sygdomme og  tidlig død.  

Der er således brug for effektive måder til stresshåndtering, og der er brug for metoder til at forbedre mental sundhed, også på arbejdspladser. Problemet er erkendt, men der er usikkerhed i forhold til evidens og virkningsfulde løsninger. 

Tid og sted:

Den 21.-22. November 2019

DPU Campus Emdrup

Tuborgvej 164

2400 København NV


Undervisningens tidsrum:
Torsdag kl. 10.30 – 17.00
Fredag kl. 9.00 – 16.00    

Se alle vores seminardage her.

Kursus, Sundhed og sygdom, Offentligheden/Pressen, Mindfulness, Institut for Klinisk Medicin, Seminar