Aarhus University Seal / Aarhus Universitets segl

Skab synlighed om din forskning på Forskningens Døgn

Aarhus Universitet inviterer i år befolkningen indenfor i og omkring Stakladen torsdag den 26. april kl. 14-18 under overskriften FASCINERENDE FORSKNING. Her har du og dine forskerkolleger mulighed for at præsentere jeres forskning for et bredt publikum.

06.02.2018 | Ida Hammerich Nielson

Der var omkring 1.200 besøgende på Forskningens Døgn 2017. Foto: Melissa Bach Yildirim

Hvad enten du er professor eller ph.d.-studerende, har du nu mulighed for at tilmelde dig Forskningens Døgn – enten i form af speedforedrag i undervisningslokalerne eller en stand i Stakladen. Det er sjovt at deltage – og som forsker får du mulighed for at præsentere din forskning på en anden måde end til fagfæller    

Citater fra forskere, der tidligere har deltaget i Forskningens Døgn:

”Forskningens Døgn er en glimrende mulighed for at komme i dialog med almindelige skattebetalende danskere, som interesserer sig for, hvad der foregår i den videnskabelige verden. Det er udfordrende og underholdende at formidle forskningen til alle aldersgrupper uden særlig indsigt i de videnskabelige problemstillinger.”
Mogens Christensen, lektor i kemi/nanoteknologi på Aarhus Universitet

”Forskningens Døgn er en fed mulighed for at formidle sin forskning meget bredt – og en rigtig god øvelse i at gøre det nørdede område, man selv arbejder med, levende og vedkommende i et samfundsmæssigt perspektiv. Man kan også være heldig at blive stillet uventede spørgsmål og derigennem få nye vinkler på sit område med hjem.”
Annette Bruhn, forsker i marin økologi på Aarhus Universitet

Find tilmeldingsblanket og læs mere om Forskningens Døgn på AU på www.au.dk/fd

Arrangement, Videnskabelig medarbejder, Alle AU-enheder, Aarhus Universitet, Forskning, Ph.d.-studerende, Health