Aarhus University Seal / Aarhus Universitets segl

Skal du også med til sommerfesten på Health?

Har du allerede tilmeldt dig Healths årlige sommerfest? Hvis ikke, kan du nå det endnu. Health holder sommerfest for alle medarbejdere, og knap 600 af dine kolleger har allerede tilmeldt sig.

30.04.2013 | SABINA BJERRE HANSEN

Hvis du trænger til festligt og hyggeligt samvær med dine kolleger, så kom ud af starthullerne, kridt danseskoene og meld dig til sommerfesten på Health.

Det vælter allerede ind med tilmeldinger til årets sommerfest på Health. Men hvis du ikke allerede er tilmeldt, skal du ikke fortvivle – du kan nå det endnu. Sidste frist for tilmelding er fredag den 10. maj 2013.

Hvornår, hvor og hvordan holdes festen?

Health holder sommerfest for alle medarbejdere fredag den 7. juni 2013 fra klokken 18.00 – 02.00. Festen starter klokken 18.00 med en velkomstdrink. Derefter nyder du tre retter god mad sammen med dine nærmeste kolleger. Under middagen kommer du til at sidde sammen med kolleger fra dit eget institut eller din egen afdeling.

Senere på aftenen er der underholdning ved Rune Klan og musik ved Jungle Boogie Band, som spiller op til dans på tværs af institutter og afdelinger. Efter midnat er der natmad, og klokken 02.00 slutter festen.

Det hele foregår i DGI-Huset på Værkmestergade bag Bruuns Galleri midt i Aarhus.

Hvordan tilmelder jeg mig festen?

Du tilmelder dig sommerfesten for ansatte på Health via webshoppen. Det koster 100 kroner at deltage, og sidste frist for tilmelding er den 10. maj 2013.

Hvad gør jeg, hvis jeg er i tvivl om noget omkring festen?

Hvis du har spørgsmål om sommerfesten 2013, er du velkommen til at kontakte Tina Hjort Hansen i dekansekretariatet på Health på thh@sun.au.dk.

Administrativt, Teknisk/administrativ medarbejder, Sprog og kommunikation, Health, Health, Videnskabelig medarbejder, Sundhed og sygdom, Aarhus BSS, Studerende