Aarhus University Seal / Aarhus Universitets segl

Søg midler til tværfaglige ph.d.-projekter

Health-forskere kan nu søge om finansiering af tre måneders løn til en potentiel ph.d.-studerende, som kan udvikle og planlægge et tværfagligt ph.d.-projekt. Kun forskere, der går sammen med en kollega fra et af fakultetets andre institutter, kan søge midler fra puljen.

17.03.2020 | Simon Byrial Fischel

Forskere på Health har nu mulighed for at få støtte til at tilknytte en potentiel ph.d.-studerende til deres tværfaglige forskningsprojekter. Foto: Lars Kruse/AU

Flere og flere eksterne midler bevilliges til forskningsprojekter, som har en tværfaglig profil og krydser disciplinerne for at finde de bedst mulige løsninger på konkrete samfundsudfordringer. Derfor giver fakultetsledelsen nu en hjælpende hånd til Health-forskere, som tager initiativ til nye tværfaglige ph.d.-projekter.

Forskere på lektorniveau og derover, som har allieret sig med en kollega fra et andet institut, kan søge en bevilling på 120.000 kr. til et introduktionsstipendium – et stipendium, som gives til at tilknytte en potentiel ph.d.-studerende til ansøgernes forskningsprojekt. Stipendiet giver et økonomisk frirum til at udvikle, planlægge og skaffe finansiering til det tværfaglige ph.d.-projekt.

Ideen er, at ansøger og medansøger indgår i det fremtidige ph.d.-projekt som henholdsvis hovedvejleder og medvejleder, og modtagere af introduktionsstipendiet vil efterfølgende have gode muligheder for at søge enten et helt eller delvist finansieret ph.d.-stipendium fra institutternes eller fakultetets ph.d.-midler.

Læs mere om introduktionsstipendierne, og find  ansøgningsskemaet på Healths medarbejderhjemmeside.

Deadline for ansøgninger er mandag 4. maj 2020 kl. 12.00

Kontakt

International rådgiver Tanja Hansen
Aarhus Universitet, fakultetssekretariatet på Health
Mobil: 93 50 81 08
Mail: tanja.hansen@au.dk

Talentudvikling, Administration (Faglighed), Videnskabelig medarbejder, Health, Health, Forskning, Teknisk/administrativ medarbejder, Institut for Biomedicin, Politik og strategi, Studerende