Aarhus University Seal / Aarhus Universitets segl

SPOT HEALTH – se Healths nye profilbrochure

Health har fået en profilbrochure. Den hedder SPOT HEALTH og giver et indblik i, hvordan hovedområdets bevillinger fra både offentlige og private fonde omsættes til resultater og forbedret patientbehandling.

03.02.2014 | Sabina Bjerre Hansen

Læs Healths nye profilbrochure og få et indtryk af, hvad de eksterne midler blandt andet bliver brugt til.

Læs Healths nye profilbrochure og få et indtryk af, hvad de eksterne midler blandt andet bliver brugt til.

Sundhedsforskningen på AU er med til at gøre en forskel – både for den enkelte borger og for samfundet generelt. Forskningen er i mange tilfælde muliggjort af donationer fra offentlige og private fonde. I profilbrochuren SPOT HEALTH kan du se, hvordan bevillingerne gør nytte og skaber resultater.

I brochuren finder du eksempler på udvalgte forskningsprojekter udsprunget af bevillinger givet inden for de seneste år. Du kan blandt andet læse om, hvordan bevillingerne har ført – eller forventes at føre – til banebrydende forskning og forbedring for patienter.

Brochuren er primært rettet mod beslutningstagere og fonde, og den har til hensigt at profilere hovedområdet udadtil i håbet om at hente endnu flere eksterne midler til Health i de kommende år.

Læs onlineversionen af profilbrochuren SPOT HEALTH eller kontakt kommunikationsafdelingen på Health (health.kommunikation@au.dk) for at få et trykt eksemplar tilsendt.

Alle grupper, Health, Administrativt, Health, Forskning, Sundhed og sygdom, Aarhus Universitet