Aarhus University Seal / Aarhus Universitets segl

Stem til universitetsvalget i dag

Brug din stemmeret og få indflydelse på, hvem der skal sidde i AU’s bestyrelse, akademiske råd og lokale Ph.d.-udvalg. Du kan stemme nu og frem til torsdag den 14. november kl. 16.00.

08.11.2019 | Signe Opstrup

Deltag aktivt i universitetsvalget og sæt dit kryds ved en kandidat, som kan repræsentere dig og dine interesser i AU’s bestyrelse og akademiske råd. Ph.d.-studerende kan også stemme til lokale Ph.d.-udvalg.

Er du tvivl om, hvem du skal stemme på, så find din rette kandidat i kandidatoversigten.
Læs desuden om de videnskabelige kandidater til AU’s bestyrelse på kandidaternes webside

Sådan stemmer du 

Du kan stemme nu og frem til 14. november kl. 16.00. Du logger på systemet med dit AU ID og adgangskode til Selvbetjeningen (mit.au.dk). Valgresultatet vil blive offentliggjort mandag den 18. november på au.dk/valg.

Klik her og stem

Se video om, hvordan du stemmer:

 

Fredsvalg og bortfald af valg

Bemærk, at der nogle steder er fredsvalg eller bortfald af valg. Dette betyder, at du ikke kan stemme til disse valg. I år er der bl.a. fredsvalg for de teknisk-administrative kandidater til bestyrelsen.

Se oversigt over dette års fredsvalg og bortfaldne valg.

Læs mere om fredsvalg og bortfald af valg.

De gør en forskel

Det er vigtige emner, som bliver drøftet i de forskellige råd, nævn og udvalg. I bestyrelsen er det bl.a. drøftelser om budget og strategi, der er på dagsordenen mens medarbejderne i de akademiske råd bliver inddraget i diskussionerne om akademiske forhold på det enkelte fakultetet, fx i forhold til budgetter, strategi eller ansættelsespolitik.

I Ph.d.-udvalgene arbejder de bl.a. med udbuddet af ph.d.-kurser og evaluering af vejledningsindsatsen.

Læs mere om de forskellige råd, nævn og udvalg på valghjemmesiden.

Vil du vide mere?

  • Læs mere på au.dk/valg
  • Kontakt valgsekretariatet på valg@au.dk eller 8715 3325, hvis du har spørgsmål.

Administrativt, Administration (Faglighed), Alle grupper, Alle AU-enheder, Aarhus Universitet, Arrangement, Videnskabelig medarbejder, Health