Aarhus University Seal / Aarhus Universitets segl

Kom til talent og tapas i studenterhuset

Har du også svært ved at sætte ord på de kompetencer, du får eller har fået ved at være frivillig spejderleder, frivillig lektiehjælper, frivillig i fredagsbaren eller studienævnet – eller noget helt femte?

21.09.2021 | Health Studieservice

Dato tir 12 okt
Tid 16:30 19:30
Sted Stakladen, Studenterhus Aarhus, Nordre Ringgade 3, Aarhus C

Så kom til Talent & Tapas tirsdag d. 12. oktober, hvor vi sammen med Aarhus Universitet har inviteret erfarne erhvervsfolk til at komme og hjælpe dig med at kvalificere dine kompetencer, så du kan kommunikere dem skarpt, når du skal søge praktik, studiejob eller dit første job efter studiet.

Vi stiller spørgsmålet: Kan dine frivillige samfundsengagement omsættes til kvaliteter, som erhvervslivet kan bruge til noget?

Hent din gratis billet her: https://event.it/studenterhusaarhus/51hxvh

Det kommer til at foregå over en running-tapas-dinner, hvor du og andre studerende bliver sat sammen med forskellige erhvervsfolk, der alle er klar til at hjælpe dig. Det bliver helt uformelt og mega lærerigt.

 

Inden middagen vil der være to inspirationsoplæg. Oplægsholderne bliver offentliggjort snarest.

PROGRAM

16.30: Velkomst
16.45: Inspirationsoplæg
17.45: Running-tapas-dinner
- Matchmaking mellem virksomhedsrepræsentanter og studerende
19.00: Networking
19.30: Tak for i aften

Arrangement, Studerende, Folkesundhedsvidenskab, Aarhus Universitet, Arrangement, Idræt, Den Sundhedsfaglige kandidatuddannelse, Kandidat i Sygepleje, Master i Klinisk Sygepleje