Aarhus University Seal / Aarhus Universitets segl

Studerende i folkesundhedsvidenskab modtager rejselegat

Eeva-Liisa Røssel Johansen, studerende på 3. semester af kandidatuddannelsen på Folkesundhedsvidenskab på Aarhus Universitet, får Dronningens Rejselegat, når universitet holder årsfest.

28.08.2018 | Helle Horskjær Hansen

Rejselegatet skal bruges til et studieophold ved enten Oslo Universitet eller Harvard University som en del af Eeva-Liisa Røssell Johansens ph.d.

Rejselegatet skal bruges til et studieophold ved enten Oslo Universitet eller Harvard University som en del af Eeva-Liisa Røssell Johansens ph.d.

Eeva-Liisa Røssell Johansen modtager rejselegatet ved Aarhus Universitets årsfest den 14. september 2018 med begrundelsen, at hun er en særdeles engageret, dygtig og internationalt orienteret studerende med mange aktiviteter i gang og et meget stort potentiale.

I 2017 afsluttede Eeva-Liisa Røssell Johansen sit bachelorstudie, som var baseret på en analyse af nordiske registerdata. Hun sammenlignede udviklingen i dødeligheden af brystkræft mellem de nordiske lande og mellem regioner i landene i forhold til at indføre mammografiscreening.

Efter endt bachelorprojekt har Eeva-Liisa Røssell Johansen, ved siden af sit studie, deltaget i ’Nordic Summer School in Cancer Epidemiology’. I efteråret 2017 skrev hun et udkast til en videnskabelig artikel om middellevetid blandt norske kræftpatienter.

Kontakt

Eeva-Liisa Røssell Johansen
Aarhus Universitet, Institut for Folkesundhed, Biostatistik
el-johansen@ph.au.dk

Navnenyt, Ph.d.-studerende, Health, Health, Offentligheden/Pressen, Institut for Folkesundhed, Kommende studerende, Studerende, Teknisk/administrativ medarbejder, Udvekslingsstuderende