Aarhus University Seal / Aarhus Universitets segl

Studerende og ansatte får nyt og moderniseret bibliotek

Efter nytår kan studerende og medarbejdere på Health tage nyindrettede faciliteter i brug. Det sker, når AU Library Sundhedsvidenskab slår dørene op til flere læsepladser og et moderniseret studie- og arbejdsmiljø i Victor Albeck Bygningen.

26.11.2013 | Sabina Bjerre Hansen

Der er nye studiefaciliteter på vej i Victor Albeck Bygningen. I starten af 2014 kan AU Library Sundhedsvidenskab tilbyde brugerne et moderniseret studie- og arbejdsmiljø med plads til endnu flere studerende. Foto: AU Kommunikation.

Der er nye studiefaciliteter på vej i Victor Albeck Bygningen. I starten af 2014 kan AU Library Sundhedsvidenskab tilbyde brugerne et moderniseret studie- og arbejdsmiljø med plads til endnu flere studerende. Foto: AU Kommunikation.

For at komme den stigende efterspørgsel efter studiepladser i møde skal det sundhedsvidenskabelige bibliotek i Victor Albeck Bygningen (VAB) nu renoveres. Det betyder, at studerende og medarbejdere i starten af det nye år kan tage 50 nye studiepladser og et moderne bibliotek i brug.

Repræsentanter for både studerende og ph.d.-studerende er blevet inddraget i projektet, og det er brugernes behov og prioriteringer, der danner baggrund for den nye indretning i VAB. En indretning, der fokuserer på en rød tråd på tværs af lokalerne, sammenhæng og genkendelighed.

De nye lokaler står klar mandag den 13. januar 2014, hvor AU Library Sundhedsvidenskab inviterer indenfor i et nyindrettet hus med bedre plads og flere muligheder for både studerende og ansatte.

Læs mere om renoveringen og de nye studiefaciliteter i ”Renovering af VAB” (pdf).


Har du brug for biblioteket i lukkeperioden?

I forbindelse med renoveringen holder biblioteket lukket i perioden fra den 2. december 2013 til den 10. januar 2014 (begge dage inklusiv). Alle bibliotekets bøger er pakket ned i ombygningsperioden. Det gælder også lærebogssamlingen.

Hvis du har brug for bibliotekets services, mens der er lukket, kan du kontakte bibliotekspersonalet via email: svb@statsbiblioteket.dk eller på telefon: 8946 2362 mellem kl. 9.00 og kl. 16.00 på alle hverdage. Medarbejderne er til stede i bygningen i hele perioden.

AU Library Sundhedsvidenskab henviser under renoveringen til alternative studiepladser på Statsbiblioteket og øvrige læse- og gruppearbejdspladser på universitetet.

Forskningsårsstuderende, Health, Administrativt, Ph.d.-studerende, Teknisk/administrativ medarbejder, Videnskabelig medarbejder