Aarhus University Seal / Aarhus Universitets segl

'Styr på det hele' – om unge, stress og mental sundhed, København

Kom til premiere på Dansk Center for Mindfulness ved Aarhus Universitets filmprojekt, der følger en gruppe unge mellem 15 og 20 år gennemgå programmet Mindfulness-Baseret Stress Reduktion.

30.05.2017 | Health Webredaktion

Dato ons 14 jun
Tid 17:00 18:30
Sted Aarhus Universitet, Campus Emdrup, bygning D, lokale D169 Tuborgvej 164 2400 København NV.

MBSR er et videnskabeligt testet program, der øger opmærksomhed, glæde, robusthed og empati. Filmen er finansieret af Undervisningsministeriet og skal informere unge om stress, stressmekanismer og mindfulness.

Filmen viser, at stress kan håndteres, og at hjernen i ungdomsårene har en stor kapacitet, som mindfulness-træning kan styrke. Overlæge og centerchef for Dansk Center for Mindfulness, Lone Overby Fjorback, underviser i filmen og der er interview med Daniel Siegel professor i psykiatri og forfatter til bogen “Brainstorm”, der handler om teenage-hjerner. Filmen er produceret af Mette Bahnsen, Persona Film. 

Filmen vises i København onsdag den 14. juni 2017, Aarhus Universitet, Campus Emdrup, bygning D, lokale D169 Tuborgvej 164 2400 København NV. 

Arrangement, Offentligheden/Pressen, Health, Health, Ph.d.-studerende, Teknisk/administrativ medarbejder, Videnskabelig medarbejder