Aarhus University Seal / Aarhus Universitets segl

Styrk dit netværk med nye tværfaglige møder hos AIAS

En række nye tværfaglige eftermiddagsarrangementer skal skabe grobund for nye netværk mellem forskere og stimulere debatten om den akademiske kultur på tværs af faglige discipliner. Alle er velkomne!

30.04.2018 | Camilla Schrøder

Foto: Melissa Bach Yildirim

Den tværfaglige forskningsenhed AIAS og det nyetablerede karriereudviklingsprogram Junior Researhcer Development Programme har taget initiativ til en ny række eftermiddagsarrangementer. Hver gang er der et nyt tema på programmet, som vedrører den akademiske kultur på tværs af universitetet – eksempelvis kønsbalance i forskningsverdenen, Open Science og interdisciplinære samarbejder.

Målet er at stimulere debatten om den akademiske kultur og samtidig give især unge forskere bedre mulighed for at styrke netværket på Aarhus Universitet – både på tværs af fagområder generelt og med de internationale AIAS fellows.

Eftermiddagsarrangementerne er åbne for alle og kører efter et fast koncept, hvor to AU-forskere giver en kort præsentation om et særligt emne fra den akademiske verden. Efterfølgende er der debat og mulighed for at netværke. Arrangementerne foregår i tidsrummet fra kl. 15 til 17 i lokalerne hos AIAS i bunden af Universitetsparken.

Der er foreløbig planlagt fem eftermiddagsarrangementer for resten af året. Det første ligger allerede den 9. maj.  

Planlagte arrangementer i 2018:

  • 9. maj: Gender and Science
  • 6. juni: Open Science
  • 18. juni: Interdisciplinary Collaboration
  • Efteråret: Science communication and networking through social media
  • Efteråret: Allocation of research funding – concentration or diversity?

Læs mere om Junior Researcher Development Programme 

Læs mere om AIAS 

Arrangement, Forskning, Alle grupper, Alle AU-enheder, AIAS, Health, Ph.d.-studerende, Videnskabelig medarbejder