Aarhus University Seal / Aarhus Universitets segl

Sulten? Nu er kantinerne på campus åbne igen

Grundet corona-restriktioner har mange af kantinerne på Aarhus Universitet været lukket det meste af foråret og sommeren. Nu koges, steges og brases der igen i kantinerne – og studerende og medarbejdere kan derfor forsyne sig med mad og drikkevarer på campus.

23.08.2021 | Anders Hylander

”Jeg savner efterhånden uni så meget, at jeg er begyndt at lave frikadeller som i Matematisk Kantine”. Sådan skrev en AU-ansat på Twitter i foråret under corona-nedlukningen – og vedkommende er sikkert ikke den eneste, der har savnet den gode mad i kantinerne på campus.

Nu er der heldigvis godt nyt til alle dem, der har savnet forplejningen på campus - alle kantinerne er nu åbne igen. På AU’s hjemmeside kan du finde nærmere detaljer om de enkelte kantiner i Aarhus, Emdrup, Foulum og Herning herunder åbningstider.

Nye forpagtere i flere kantiner på campus

Tidligere på året vandt Jespers Torvekøkken titlen som forpagter i Nobelparkens Kantine og Bageri, Nobelparkens Deli og Tandlægeskolens Kantine. Det blev konklusionen på udbuddet af de kantineopgaver, Studenterhusfonden tidligere har varetaget for AU. Jespers Torvekøkken er i forvejen forpagter i Samfundsfaglig Kantine.

Udbuddet betød samtidig, at kantineudsalget i Stakladen og Dale’s Café nu er lukket.

Administrativt, Administration (Faglighed), Alle grupper, Alle AU-enheder, Aarhus Universitet, Forskning