Aarhus University Seal / Aarhus Universitets segl

Sys Christina Vestergaard er ny kommunikations- og pressechef

Et enigt ansættelsesudvalg har ansat Sys Christina Vestergaard som kommunikations- og pressechef for Aarhus Universitet.

21.02.2020 | Camilla Schrøder

Foto: Lars Kruse

Sys Christina Vestergaard er et kendt ansigt på universitetet, hvor hun siden august 2019 har været konstitueret i stillingen. Efter, at stillingen har været i offentligt opslag, har ansættelsesudvalget enstemmigt peget på Sys Christina Vestergaard til at varetage rollen fremover.

Stabschef Steen Harrit Jakobsen glæder sig over, at Aarhus Universitet nu har fået en særdeles kompetent og faglig stærk profil med et stort netværk.

”Universitetet har med valget af Sys Christina Vestergaard fået en kommunikations- og pressechef, der varetager rollen som leder og rådgiver med stor energi, loyalitet og autenticitet – både over for opgaven og de mennesker, hun omgiver sig med. Det er en stor styrke kombineret med den høje kvalitet, hun står for i sit arbejde”, siger Steen Harrit Jakobsen.

Gennem 13 år har Sys Christina Vestergaard arbejdet med universitetets kommunikation, og siden 2009 har hun været ansat i universitetsledelsens stab – først som presserådgiver, sidenhen som teamleder for afdelingen for kommunikation og presse, inden hun blev konstitueret kommunikations- og pressechef.

Sys Christina Vestergaard er uddannet journalist fra Syddansk Universitet i 2002. Med sig har hun også erfaring uden for universitetet, bl.a. som journalist på det daværende JP Randers, redaktør hos Datagraf og som kommunikations- og presseansvarlig på Værket i Randers.

Sys Christina Vestergaard er 48 år og bosat i Randers med sin mand og deres to piger på 10 og 13 år.

Aarhus Universitets kommunikations- og pressechef kan fanges på scv@au.dk eller 2367 0012.

Administrativt, Administration (Faglighed), Alle grupper, Alle AU-enheder, Universitetsledelsens Stab