Aarhus University Seal / Aarhus Universitets segl

Tag med til EDU-IT Week på Health

Savner du inspiration til at bruge IT i din undervisning? Eller har du brug for hjælp til at omsætte dine idéer om digital undervisning til praksis? Så tag med, når der er EDU-IT Week på Health i oktober.

16.09.2019 | Sabina Bjerre Hansen

Deltag i fakultetets EDU-IT Week i uge 43 og få pædagogiske og digitale input til din undervisning. Foto: Martin Gravgaard.

Deltag i fakultetets EDU-IT Week i uge 43 og få pædagogiske og digitale input til din undervisning. Foto: Martin Gravgaard.

CESU har planlagt ti workshops, som bl.a. handler om, hvordan du implementerer IT i lige netop din undervisning og om, hvilke pædagogiske overvejelser, du bør gøre dig, inden du kaster dig ud i det.

Hver workshop er bygget op omkring et digitalt værktøj som fx Mentimeter, Padlet og Blackboard, så du kan planlægge og tilmelde dig efter, hvad der interesserer dig mest. Og du er velkommen til at melde dig til flere workshops.

De ti workshops indeholder alle en demonstration af det pågældende værktøj, en diskussion om det pædagogiske og didaktiske behov og idéer til praktisk anvendelse. Derudover får du en introduktion til begreberne flipped classroom, blended learning og learning design. Begreber, der repræsenterer forskellige tilgange til at udvikle og planlægge din undervisning på – alle sammen med fokus på at implementere EDU-IT. 

Det er gratis at deltage

Som underviser på Health kan du deltage gratis i alle de workshops, du har tid og lyst til. Det eneste krav er, at du tilmelder dig på forhånd. Det gør du via CESU’s hjemmeside, hvor også tilmeldingsfristerne fremgår. Her kan du også læse mere om de forskellige workshops og se hele programmet for Healths EDU-IT Week, som løber af stablen fra den 21. – 25. oktober 2019.


Mangler du finansiering til dine EDU-IT-projekter?

Både Health og AU har en ny pulje penge klar til undervisere, som vil afprøve en ny og mere digital måde at undervise på. I år er der fælles ansøgningsproces til de to puljer, og ansøgningsfristen er den 11. oktober 2019.

Læs mere – også om, hvordan du søger om midler – i artiklen ”2,5 millioner kr. kan nu søges til digitalisering af undervisningen”


Kontakt

Leder af de prægraduate område Liza Strandgaard
Aarhus Universitet, Health – Center for Sundhedsvidenskabelige Uddannelser (CESU)
Mail: lis@cesu.au.dk
Mobil: 20 33 47 77

Uddannelse, Ph.d.-studerende, Health, Health, Teknisk/administrativ medarbejder, Institut for Biomedicin, Videnskabelig medarbejder, Institut for Folkesundhed, Institut for Klinisk Medicin, Institut for Odontologi