Aarhus University Seal / Aarhus Universitets segl

Tal der tæller på Health

En ny hjemmeside præsenterer væsentlige nøgletal for fakultetet og institutterne på Health. Siden skal fungere som en fælles referenceramme for oplysninger om bl.a. økonomi, studerende, medarbejdere og publikationer.

17.10.2017 | Ulla Krag Jespersen

Ny Health-hjemmeside samler oplysninger om fakultetets og institutternes økonomi, studerende, medarbejdere, publikationer m.m. Foto: Colourbox.

Hvor skal man lede, hvis man har brug for kvalificeret information om antallet af professorer, viden om optag på en af Healths uddannelser, mængden af opfindelser eller hjemtagning af fondsmidler på et bestemt institut?

Hidtil har informationerne ligget spredt flere steder i administrationen. Nu er nøgletallene samlet et sted og er kun et lille klik væk. Hjemmesiden Health i tal er et ressource-site, som samler en række centrale data fra fakultet og institutter på Health.

Formålet med hjemmesiden er at sikre pålidelig ledelsesinformation og minimere omfanget af fejlkilder. De mange data er hentet fra både administration og institutter på Health og er efterfølgende valideret af institutterne.

Fakultetssekretariatet vil opdatere Health i tal minimum en gang årligt.

Administrativt, Ph.d.-studerende, IOOS, Health, Teknisk/administrativ medarbejder, Institut for Retsmedicin, Videnskabelig medarbejder, Institut for Odontologi, Institut for Klinisk Medicin, Institut for Folkesundhed