Aarhus University Seal / Aarhus Universitets segl

Three Minute Thesis ph.d.-konkurrence

18 ph.d.-studerende kæmper om at blive AU’s repræsentant i den europæiske finale i Three Minute Thesis Competition, der kårer Europas bedste forskningsformidler blandt ph.d.-studerende. Vær med til den virtuelle AU-event d. 18. marts, og hør om forskning i blandt andet virusinfektioner og hvordan indeklima påvirker vores helbred.

17.03.2021 | Health Kommunikation

Dato tor 18 mar
Tid 16:00 18:30
Sted Online via Zoom

Oplev ph.d.-studerende fra Aarhus Universitet præsentere deres forskning med kun tre minutter og ét slide til rådighed.

Arrangementet er gratis og foregår virtuelt. Meld dig som ”interesseret” eller ”deltager” på Facebookeventen. Som publikum har du indflydelse på, hvilken ung forsker der skal løbe med publikumsprisen 2021.

Vinderen af 3MT på AU får en plads i den europæiske finale, hvor mere end 35 europæiske universiteter deltager – samt et rejselegat på 35.000. Bag 3TM-konkurrencen står universitetsalliancen Coimbra Group, som Aarhus Universitet er en del af.

Vinderen vælges af årets jury, der består af lektor Ditlev Egeskov Brodersen ved Institut for Molekylærbiologi og Genetik, lektor Christian Ulrik Andersen ved Institut for Kommunikation og Kultur samt AU’s kommunikations- og pressechef Sys Christina Vestergaard. Der uddeles desuden en publikumspris.

Læs mere om arrangementet her. Her finder du også en oversigt over deltagerne samt et Zoom-link til konkurrencen. 

Arrangement, Offentligheden/Pressen, Health, Health, Ph.d.-studerende, Teknisk/administrativ medarbejder, Videnskabelig medarbejder