Aarhus University Seal / Aarhus Universitets segl

Tilmeld dig årets uddannelsesdag på Health

Hvilke nye undervisningsformer har dine kolleger afprøvet det seneste år? Det kan du høre på årets uddannelsesdag på Health, som løber af stablen den 13. december. Tilmeldingen er nu åben.

31.10.2017 | Mette Louise Ohana

AIAS

Healths uddannelsesdag finder sted i AIAS' bygninger, som ligger i bunden af universitetsparken på Høegh-Guldbergs Gade.

Overalt på fakultetet bliver der løbende eksperimenteret med nye undervisningsformer og arbejdet med, hvordan man bedst kan udvikle Healths uddannelser. Én gang om året samles undervisere og alle de, der arbejder med uddannelse for at udveksle viden og erfaringer og inspirere hinanden. Uddannelsesdagen byder bl.a. på oplæg og posterpræsentationer om nye undervisningsmetoder og -former som fx casecompetitions og video og nye tiltag, der skal fremme fx feedback og samarbejde. Præsentationerne er både fra medarbejdere og studerende.

Årets keynote speaker er Chris Watling fra Centre for Education Research and Innovation, University of Western Ontario, Canada. Han vil tale om, hvordan faglig kultur påvirker læringsprocesser og undervisningspraksis. Gennem eksempler fra bl.a. sundhedsområdet vil Chris Watling udfordre tilhørerne til at reflektere over egen læringskultur.

Uddannelsesdagen foregår onsdag d. 13. december kl. 12.30-16.00 på Aarhus Institute of Advanced Studies (AIAS).

Se programmet (opdateres løbende) og tilmeld dig uddannelsesdagen.

Sidste frist for tilmelding er 6. december. Både medarbejdere og studerende er velkomne.

Kontakt

Uddannelsesrådgiver Julie Nøjsen Fallesen
Aarhus Universitet, HE Studier
Tlf: 87 15 20 06
Mail: jnf@au.dk

Arrangement, Administration (Faglighed), Videnskabelig medarbejder, Institut for Biomedicin, Health, Uddannelse, Teknisk/administrativ medarbejder, Institut for Folkesundhed, Studerende, Institut for Klinisk Medicin