Aarhus University Seal / Aarhus Universitets segl

Tilmeld dig et af forårets kurser

Forårets kurser for medarbejdere og ledere på AU går snart i gang. Du kan stadig nå at melde dig til, men skynd dig – tidsfristen nærmer sig.

11.02.2015 | Signe Opstrup

HR kompetenceudvikling udbyder igen i år en lang række kurser – både målrettet medarbejdere og ledere.

Kurser for medarbejdere

Går du til mange møder, så vil kurset ”God mødeledelse – Møder med mere værdi”, være noget for dig. Kurset vil styrke dine evner som både mødeleder og mødedeltager. Afholdes d. 5. marts.

Særligt for forskere ved AU tilbydes et kursus i ”Medietræning”. Her kan du lære at kommunikere dit budskab klart og præcist til journalister og til din målgruppe. Afholdes d. 19. marts.

  • Læs mere om alle forårets kurser og tilmeld dig her.

Kurser for ledere

Til ledere har vi både korte værktøjskurser og længerevarende lederudviklingsforløb.

Korte værktøjskurser for alle ledere på AU

Oplever du udfordringer med at få tiden til at slå til som leder, og vil du gerne forbedre din evne til at prioritere, planlægge og bevare overblikket i hverdagen, så kan du få nyttige værktøjer og inspiration på kurset ”Effektiv leder”. Afholdes d. 12. maj.

”Det har været et super godt kursus. Jeg har lært rigtig mange nye måder at tilrettelægge min dag på.” (Tidligere kursusdeltager)

Har du brug for at blive bedre rustet til at håndtere stress i din hverdag som leder? Så kan du få inspiration og værktøjer til at forebygge og håndtere (egen og med­arbejderes) stress på kurset ”Ledelsesværktøjer til håndtering af stress”. Afholdes den 6. maj.

  • Læs mere om vores forskellige værktøjskurser til ledere her.

Lederudviklingsforløb for forskningsledere

Der er stadig en håndfuld ledige pladser på det næste lederudviklingsforløb for forskningsledere, der leder en større eller mindre gruppe af VIP og/eller TAP medarbejdere. Forløbet starter med indledende samtaler primo april og første modul er d. 27. og 28. april. 

"Kurset er øjenåbnende ikke mindst takket være den tværfaglige måde, det er tænkt på, når humanister fx danner gruppe med forskere fra naturvidenskab. Jeg fik systematiseret og ’instrumentaliseret’ egne erfaringer, og kunne bruge mange workshops og øvelser direkte i mit personlige ledelsesprojekt." (Tidligere kursusdeltager)

  • Læs mere om forløbet og tilmeld dig her.

Yderligere information

Har du spørgsmål til kurserne, er du velkommen til at sende en mail til kompetenceudvikling@au.dk. Du kan også kontakte Caroline Ahlgren Tøttrup på tlf. 871 53383 eller Ina Wilkens Nissen på tlf. 871 53393.

Administrativt, Alle grupper, Alle AU-enheder, Aarhus Universitet, Administrativt