Aarhus University Seal / Aarhus Universitets segl

Tilmelding til DHL Stafetten 2021 er åben

Aarhus Universitet stiller igen op til DHL Stafetten, og nu er tilmeldingen åben for alle medarbejdere. Find løbeskoene frem, og sæt kryds i kalenderen til en hyggelig aften med dine kollegaer.

29.04.2021 | Lotte Blåbjerg Kristensen

Sidste gang DHL Stafetten blev afholdt var i 2019. Her ses glade løbere i Mindeparken i Aarhus. Foto: Ida Jensen, AU.

Efter en pause i 2020, hvor DHL Stafetten blev aflyst pga. COVID-19, kan medarbejdere på Aarhus Universitet nu igen se frem til en hyggelig sommeraften med kollegaer og en rask gå- eller løbetur i det grønne. Stafetten løber af stablen i Aarhus og København på følgende datoer, hvis COVID-19-situationen tillader det:

Aarhus: Torsdag den 19. august
Læs mere, og tilmeld dig her 

København: Torsdag den 2. september
Læs mere, og tilmeld dig her 

Sidste frist for tilmelding er den 9. juni. Afviklingen af DHL 2021 vil naturligvis ske i henhold til de gældende retningslinjer for COVID-19.

Gå eller løb 5 kilometer

Om du vil spurte, lunte, gå, snakke eller sætte rekordtid, er helt op til dig. De 4 forskellige kategorier giver rig mulighed for, at alle kan være med. Du skal danne et hold på 5 for at tilmelde dig.

Tilmeld et hold på 5 til én af de følgende kategorier:

  • Stafet - kvinder
  • Stafet - mænd
  • Stafet - mix
  • Walk

Alle ruter er 5 kilometer. I stafetten løber én deltager fra holdet ad gangen. I ’walk’ går hele holdet ruten i samlet flok. Ens for alle hold er, at der efterfølgende vil være mad og drikke, godt selskab og plads til hyggeligt samvær med kolleger, når de flotte omgivelser danner rammen for en firmafest i motionens tegn.  

Nye deltagere får udleveret løbetrøjer

AU's officielle løbetrøje genbruges fra år til år. Nye deltagere, der ikke i forvejen har en AU-løbetrøje, kan bestille en hos holdkaptajnen i forbindelse med tilmeldingen. Har du forlagt din trøje, eller er den slidt op, er det også hos din holdkaptajn, du skal bestille en ny. Vær opmærksom på, at der er et begrænset antal af trøjer.

Få det hele med

Følg med på AU’s DHL-side, som løbende bliver opdateret med informationer.
Læs mere om DHL Stafetten her

Administrativt, Administration (Faglighed), Alle grupper, Alle AU-enheder, Aarhus Universitet, Arrangement, Ph.d.-studerende, Health, Videnskabelig medarbejder