Aarhus University Seal / Aarhus Universitets segl

Tilmeldingen åbner nu for forårets medietræningskurser på Health

Hvordan får du din forskning i medierne? Hvad er godt at være opmærksom på, når en journalist ringer? Og hvordan får du formidlet din forskning, så andre let kan forstå det? Få svarene på medietræningskurser i foråret.

11.01.2016 | Mette Louise Ohana

Vi åbner nu for tilmeldingen til forårets to kurser i medietræning på fakultetet. Her kan du blive klogere på, hvordan journalister arbejder, og hvordan du får det bedste ud af medierne. Vi kommer bl.a. rundt om journalisters prioriteringer og arbejdsmetoder, så du bliver bedre klædt på til at samarbejde med medierne. Og vi viser værktøjer, der hjælper dig til at kommunikere klart både skriftligt og mundtligt, og afprøver dem i praksis – også foran et kamera.

Kurserne afholdes:

  • Kursus 1: Onsdag den 16. marts 2016.
  • Kursus 2: Onsdag den 25. maj 2016.

Kurserne henvender sig til alle ansatte forskere, herunder ph.d.-studerende, som gerne vil blive bedre til at formidle sin forskning i medierne. Der er plads til ti deltagere på hvert kursus.
Se flere detaljer og tilmeld dig her.

Health Kommunikation udbyder også kortere skræddersyede kurser i pressekontakt til enkelte afdelinger, enheder eller lignende, hvor vi planlægger indholdet ud fra jeres behov. Kontakt din kommunikationspartner, hvis I ønsker et sådant kursus.  


Yderligere oplysninger

Kommunikationspartner Mette Louise Ohana
Mobil: 2184 4209
mllo@au.dk

Kommunikationspartner Lotte Fisker Jørgensen
Mobil: 2521 3183
lfj@au.dk

Administrativt, Ph.d.-studerende, Institut for Biomedicin, Health, Videnskabelig medarbejder